Alles over Feyenoord

Rondleiding in De Kuip

Kijkje achter de schermen

Waarschuwing: deze tip is niet geschikt voor Ajax-fans.

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen in De Kuip? Boek dan eens een privé Feyenoord-rondleiding in De Kuip. Nu het nog kan. De plannen voor Het Nieuwe Stadion zijn namelijk al bekend! 

Tijdens een Feyenoord-rondleiding in De Kuip bezoek je de unieke plekken van het stadion zoals de beschilderde spelerstunnel en het ereterras. Ook bezoek je het oorspronkelijke hoofdgebouw, het authentieke Olympiagebouw en nog veel meer! Kun je in het stadion lekker You’ll Never Walk alone uit volle borst meeblèren!

Waar?
De Kuip
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Je nieuwe Lievelingscamping

Een camping als de Lievelinge in Vuren vind je nergens anders in Nederland.

Haal je Boswachtersdiploma

Stoere boswachters tussen de 6 en 11 jaar kunnen nu alvast hun skills oefenen samen met Boswachter Bart van Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen.

Niet zomaar een weekendje weg

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.

Hardlopen in de natuur

Sportkleding en hardloopschoenen aan, kies een nieuwe route uit en ga een stuk hardlopen. Gezond en met je neus tussen de bomen: heerlijk!