Alles over Feyenoord

Rondleiding in De Kuip

Kijkje achter de schermen

Waarschuwing: deze tip is niet geschikt voor Ajax-fans.

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen in De Kuip? Boek dan eens een privé Feyenoord-rondleiding in De Kuip. Nu het nog kan. De plannen voor Het Nieuwe Stadion zijn namelijk al bekend! 

Tijdens een Feyenoord-rondleiding in De Kuip bezoek je de unieke plekken van het stadion zoals de beschilderde spelerstunnel en het ereterras. Ook bezoek je het oorspronkelijke hoofdgebouw, het authentieke Olympiagebouw en nog veel meer! Kun je in het stadion lekker You’ll Never Walk alone uit volle borst meeblèren!

Waar?
De Kuip
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Brainstormbus

Een leuke tip voor de uitgebluste kantoorklerken onder ons. Wil je brainstormen aan het strand, in het bos of aan de snelweg?

Nu even niet!

Dus… wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Er is altijd iemand die het niet kan laten om het je te vragen. Het liefst zak je natuurlijk ter plekke door de grond, maar toch stamel je voorzichtig: ‘Eh minder snoepen, meer sporten en meer leuke dingen doen.’

Maak je eigen WhatsApp speurtocht

Zorg voor een onvergetelijk kinderfeestje. Of dan op zijn minst een partij waar de volgende dag nog om gelachen wordt en maak je eigen WhatsApp speurtocht...

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!