Alles over Feyenoord

Rondleiding in De Kuip

Kijkje achter de schermen

Waarschuwing: deze tip is niet geschikt voor Ajax-fans.

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen in De Kuip? Boek dan eens een privé Feyenoord-rondleiding in De Kuip. Nu het nog kan. De plannen voor Het Nieuwe Stadion zijn namelijk al bekend! 

Tijdens een Feyenoord-rondleiding in De Kuip bezoek je de unieke plekken van het stadion zoals de beschilderde spelerstunnel en het ereterras. Ook bezoek je het oorspronkelijke hoofdgebouw, het authentieke Olympiagebouw en nog veel meer! Kun je in het stadion lekker You’ll Never Walk alone uit volle borst meeblèren!

Waar?
De Kuip
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lindyhoppen

Vertel eens Amber, welke danspasjes kunnen we echt niet ontlopen dit jaar?

De favoriete dag van Amber

Ex-danseres Amber houdt van reizen en is altijd actief. Wat zou ze het liefst doen op een dag waarop álles kan? Daar hoeft ze niet lang over na te denken

Trouwen op een schip

Hoe gaaf is het om dobberend je Ja-woord te geven? Dat kan op de Willem Barentsz, een prachtig schip met spierwitte romp en sfeervolle teakhouten interieur. Het is de perfecte locatie voor een bruiloft groot of klein, van huwelijksceremonie, diner tot trouwfeest, alles kan aan boord. 

Vermeerwandeling

Ontdek alles van Johannes Vermeer tijdens een Vermeerwandeling in Delft. Zie bijvoorbeeld het bekende 'straat van Vermeer' in het echt.