Kunstzinnig kamperen op Urban Campsite

Niet klungelen met tentstokken

Maar achteroverleunen en genieten

Slapen, we doen het allemaal. Maar wat als je in een bijzonder object de mooiste dromen kan beleven? Dat kan tot 30 september op camping Vliegenbos in Amsterdam-Noord. Daarna popt deze kunstzinnige camping steeds op andere plekken in en rond Amsterdam op.

Wie zegt dat kamperen niet kunstzinnig is heeft het fout. Want op de Urban Campsite kun je namelijk slapen in een skigondel, dromen in een kast of in slaap gewiegd worden in een boomhut. Denk gekke, bijzondere en artistieke objecten dus, waarin je soms alleen en soms met anderen een bijzondere ervaring kunt beleven.

Maar dat is niet alles! Op Urban Campsite hoef je namelijk niet zelf te klooien met pannetjes en gastoestellen, maar mag je aanschuiven bij Chef Valentijn van Bar Moustache die van campinggerechten ware sterrengerechten maakt.

Kamperen 2.0 en artistiek verantwoord, dus. Hadden we trouwens al gezegd dat er een mobiele sauna is?

Kijk op Urban Campsite voor beschikbare objecten en data.

De prijzen variëren tussen de 20 en 100 euro per nacht.

Geen zin om te kamperen, maar wel zin in de hapjes van Chef Valentijn? 

Bar Moustache
Utrechtsestraat 141
1017 VM Amsterdam 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een local word je zo

De situatie: je bent op vakantie en gaat wat sightseeën. Maar uiteraard wil je liever niet de standaard-toerist gaan uithangen met afritsbroek, landkaart en fototoestel om je nek. Of nog erger: een ritje maken in een bus met een open dak. Alsjeblieft Corno, deel ons dé truc om voor een echte local door te gaan!

Zwijmelbioscoop

Op papier is een bioscoop een geweldige plek voor een knusse ervaring met je geliefde. Als je de telefoongesprekken, het popcorngeknabbel en gepraat van andere bezoekers kunt negeren. Serena kent een bios waar het gegarandeerd romantisch is.

Fit de zomer door

Iedereen wil er wel fit uitzien, maar eten is zó lekker en sporten niet altijd even leuk.

(Digitaal) staren naar de sterren

Een romantische avond in de gloeiende avondraad. De tijd waarin de zon van plaats ruilt met de maan en het blauwe van de lucht langzaam verandert in een goedgevulde sterrenhemel. Ho, stop. Het spijt ons je uit je roze bubbel te halen. Dit soort tafereeltjes zie je toch eerder in de hemel van Zuid-Frankrijk dan in ons koude kikkerlandje.