Kunstzinnig kamperen op Urban Campsite

Niet klungelen met tentstokken

Maar achteroverleunen en genieten

Slapen, we doen het allemaal. Maar wat als je in een bijzonder object de mooiste dromen kan beleven? Dat kan tot 30 september op camping Vliegenbos in Amsterdam-Noord. Daarna popt deze kunstzinnige camping steeds op andere plekken in en rond Amsterdam op.

Wie zegt dat kamperen niet kunstzinnig is heeft het fout. Want op de Urban Campsite kun je namelijk slapen in een skigondel, dromen in een kast of in slaap gewiegd worden in een boomhut. Denk gekke, bijzondere en artistieke objecten dus, waarin je soms alleen en soms met anderen een bijzondere ervaring kunt beleven.

Maar dat is niet alles! Op Urban Campsite hoef je namelijk niet zelf te klooien met pannetjes en gastoestellen, maar mag je aanschuiven bij Chef Valentijn van Bar Moustache die van campinggerechten ware sterrengerechten maakt.

Kamperen 2.0 en artistiek verantwoord, dus. Hadden we trouwens al gezegd dat er een mobiele sauna is?

Kijk op Urban Campsite voor beschikbare objecten en data.

De prijzen variëren tussen de 20 en 100 euro per nacht.

Geen zin om te kamperen, maar wel zin in de hapjes van Chef Valentijn? 

Bar Moustache
Utrechtsestraat 141
1017 VM Amsterdam 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Huis en tafel in kerstsferen

Een boompje hier, een dennenappel daar en kerstlichtjes overal! Het is weer tijd om je huis en kersttafel om te toveren tot een prachtig kerstparadijs. 

Het sjieke toetje

Toetjes na het eten? Piet Sanders kent plekken waar je zó lekker eet dat je dat dessert gauw vergeet. Toch behoefte aan suiker? Doe dan eens een slot-cocktail. Zoet, maar ook sjiek en super smaakvol. En het was nog lang gezellig...

Bier, bier, en nog eens...

Als je van bier houdt zit je in de Jopenkerk (de voormalige Jacobskerk) in Haarlem helemaal goed.

Restaurant Meatballs

Een ode aan de gehaktbal, met of zonder vlees. Bij Meatballs kun je terecht voor de allerlekkerste gehaktballen.