Ontmoet je striphelden in het Nederlands Stripmuseum

Zap! Pow! Baf!

Beste Kidsproof museum van Groningen 2013

In het Nederlands Stripmuseum in Groningen ontmoet je al je favoriete strip- en tekenfilmhelden: van Suske & Wiske tot Dora en van Jan, Jans en de kinderen tot Spongebob Squarepants.

Na een tocht door het museum kun je als bezoeker ook zelf aan de slag. Met alle opgedane inspiratie teken je in no time zelf een mooi stripverhaal tijdens een workshop. In het museum zijn ook wisselende tentoonstellingen te zien. Kijk even op de website welke exposities je nu kunt bewonderen.

Enne… hoe kan het ook anders: het Stripmuseum is uitgeroepen tot Beste Kidsproof museum van Groningen 2013!

Waar?
Het Nederlands Stripmuseum Groningen
Shoppingcentre de Westerhaven
Westerhave 71
9718 AC Groningen 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kinderboerderij Dierenhoeve

Op deze kinderboerderij zie je naast de gebruikelijke kuikens, geiten en varkens een heleboel dieren je die je niet verwacht te zien op een kinderboerderij. 

Inspirerende websites

Leuk Mens Seline tipt hieronder de leukste thuis- en interieur blogs, websites en webshops. Op deze plekjes kun je vast en zeker uren ronddwalen.

Hapje, drankje en midgetgolf

Binnen de grenzen van Nederland weet Niels Hötte zijn perfecte dag samen te stellen.

Laura's allerlievelingst: carrotcake

Gebak is goed, taart is tof en soesjes zijn super. Maarreh… hoe doe je je tegoed aan dergelijk lekkers wanneer je je beperkt tot alleen plantaardige ingrediënten? Nou ja, je zou eens kunnen beginnen met de allerlievelingst van Laura: carrotcake. Een grandioos gebakje, zonder boter en roomkaas.