Schuilt er een koffiekunstenaar in jou?

Barista Workshop in Enschede

Nooit meer een slap bakkie

Ben je die Senseo-koffie ook zo zat? Dan wordt ’t tijd om zelf die overheerlijke espresso, latte en cappuccino te gaan brouwen. Mét van die hippe schuimcreaties uiteraard. In Enschede leer je tijdens een barista workshop precies hoe dat moet. Na de workshop weet je alle ins en outs over het zwarte goud: van de geschiedenis tot de maling. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag met het bereiden van de verschillende koffiesoorten. Nooit meer een slap bakkie!

Zo'n overheerlijke workshop boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De lekkerste en Leukste paasbrunch

Pasen vieren we net zo uitgebreid als kerst! Inclusief lekker eten, een gezellige tafel en familie of vrienden. Met z’n allen aan tafel, in de woonkamer of buiten op een picknickkleed.

Leuke dingen doen met apps

Je voorbereiden op een leuk tripje, dat gaat tegenwoordig héél anders dan vroeger. Hoe stippel jij je plannen uit? 

Veganistische musthaves

Laura's favorieten? Koolzaadolie die naar gesmolten boter smaakt, bijvoorbeeld. Of voedingsgist, waarmee je moeiteloos Parmezaanse kaas vervangt. Allemaal heerlijkheden waarmee je waarschijnlijk niet in aanraking was gekomen als je je nooit aan die veganistische keuken gewaagd had.

Bak zelf eens een brood

Word jij heel gelukkig van de geur van afbakpuntjes op zondagochtend? Bak dan zelf eens een 'echt' brood.