Schuilt er een koffiekunstenaar in jou?

Barista Workshop in Enschede

Nooit meer een slap bakkie

Ben je die Senseo-koffie ook zo zat? Dan wordt ’t tijd om zelf die overheerlijke espresso, latte en cappuccino te gaan brouwen. Mét van die hippe schuimcreaties uiteraard. In Enschede leer je tijdens een barista workshop precies hoe dat moet. Na de workshop weet je alle ins en outs over het zwarte goud: van de geschiedenis tot de maling. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag met het bereiden van de verschillende koffiesoorten. Nooit meer een slap bakkie!

Zo'n overheerlijke workshop boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het sjieke toetje

Toetjes na het eten? Piet Sanders kent plekken waar je zó lekker eet dat je dat dessert gauw vergeet. Toch behoefte aan suiker? Doe dan eens een slot-cocktail. Zoet, maar ook sjiek en super smaakvol. En het was nog lang gezellig...

Do it yourself... online

Wil je lekker fröbelen, zonder er voor de deur uit te hoeven? Gewoon, achter je trouwe laptop? Online kun je de leukste producten customizen.

Pimp je lege wijnfles

Als je te lui bent om naar de glasbak te sjokken, kun je altijd nog je lege flessen upgraden. Hoe dan? Nou heel erg simpel, gewoon met touw! Een ideaal klusje voor die druilerige zondag. 

De lekkerste en Leukste paasbrunch

Pasen vieren we net zo uitgebreid als kerst! Inclusief lekker eten, een gezellige tafel en familie of vrienden. Met z’n allen aan tafel, in de woonkamer of buiten op een picknickkleed.