Schuilt er een koffiekunstenaar in jou?

Barista Workshop in Enschede

Nooit meer een slap bakkie

Ben je die Senseo-koffie ook zo zat? Dan wordt ’t tijd om zelf die overheerlijke espresso, latte en cappuccino te gaan brouwen. Mét van die hippe schuimcreaties uiteraard. In Enschede leer je tijdens een barista workshop precies hoe dat moet. Na de workshop weet je alle ins en outs over het zwarte goud: van de geschiedenis tot de maling. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag met het bereiden van de verschillende koffiesoorten. Nooit meer een slap bakkie!

Zo'n overheerlijke workshop boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sleurkalender

Het zou je maar overkomen: De Sleur. Daar moet je dus even niet aan denken. Met de Sleurkalender van Marloes Toonen is er geen haar op je hoofd die in de sleur zal raken. Hoera!

Lachen met zwarte katten

Wie zegt dat zwarte katten monsters zijn? Je tovert hun evil eyes namelijk heel gemakkelijk om tot een verleidende zwoele blik of een paar loensende ogen.

Elke dag thuis koken

Je zou het bijna vergeten, maar om je schatje in te pakken hoef je echt niet altijd uit te pakken. Volgens James zijn vrouwen gek op mannen die elke dag koken. Bijkomend voordeel: het stilt je jagersinstict.

De origineelste kerstcadeaus

Volgens Loes schuilt er diep in iedere persoon een kunstenaar die zich best op een cadeautje uit kan leven. Snel een cadeautje in de winkel scoren is geen goed excuus meer, zo maak je je eigenste Limited Edition!