De ultieme Rotterdamse fietsroute

Van Hopper via de Rotte naar Pro fietsen

Hét rondje in Rotterdam

Rotterdam laat zich steeds meer gelden als fietsminded metropool. Geloof je dat niet? Laat Vincent je overtuigen met deze geweldige adresjes voor fietsfreaks.

Pop-up Peleton
“Een beetje fietser start zijn rondje bij Hopper, de beste espressobar van Nederland nabij de Witte de With. Koffie en fietsen blijkt elke keer weer een gouden combinatie. Helemaal mooi wordt het als je aansluit bij het Pop-up peloton, een nieuw Rotterdams initiatief, waarbij een steeds groter wordende groep Rotterdamse fietsers een peloton vormt op de zondagochtend.”

De Rotte
“Hét rondje in Rotterdam rijd je rond de Rotte. Van daaruit kom je terug in Rotterdam Noord, hier zit één van de leukste fietsenmakers van de stad: Pro Fietsen. Geen haast hier en een goede kans een fietsfanaat of bekende Rotterdammer tegen het lijf te lopen. Dat maakt het een prima plek voor een praatje over frames, routes en de mooie dingen van het leven.”

Barbier Schorem
“Voor een David-Zabriskie-look ga je langs bij Schorem, barbier op de Binnenweg. En voor een goede collectie fietsboeken en - magazines kun je bij Donner in de stad en Snoek op de Meent terecht. Hou tot slot theater Walhalla op Katendrecht (bekend van de Ronde van…) goed in de gaten, want ze weten er wel raad met wielercultuur en verrassen met een mooie programmering.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Moniques lievelings vegatip

Associeer jij konijnenvoer nog steeds met vegetarisch eten? Monique tipt je haar favoriete recept waardoor dat beeld voorgoed verdwijnt. Wedden dat je hiervan gaat watertanden?

Amsterdam Exchange Experience

En daarom is er de Amsterdam Exchange Experience. Enig uitje voor met je vrinden, ouders, collega’s of beleggingsclub.

Festival op de mooiste locatie: Into The Great Wide Open

Marcels favoriete muziekfestival is vooral fijn vanwege de locatie...

De levensgenieter

De levensgenieter, de levensgenietende vader, die houdt van de kleine dingen in het leven.