Moois van Ny-Na

Kitsch, kitsch en nog eens kitsch

Een van de leukste winkels van Ljouwert!

Voor liefhebbers van het betere kitsch- en campwerk, heeft Ny-na een zeer vrolijk en kleurrijk aanbod in hartje centrum van Leeuwarden. Denk Cosas exoticas uit Mexico, Boeddha's uit Azië, Baboeschka's uit Rusland maar ook knuffels en kinderkleding van Friese bodem.

Nynke en Anna

NYnke en anNA runnen NY-NA al 14 jaar met plezier. De inkoop doen ze zelf. Ze zijn gek op spulletjes met betekenis zoals dreamcatchers tegen nachtmerries, geluksflesjes en amuletten voor de liefde. Ook vrolijke plastic accessoires, lampenkapjes, tafelzeil en aardewerk voor in huis zijn bij NY-NA te vinden. En kleding natuurlijk. Op naar een van de leukste winkels van Ljouwert!

Waar?
Ny-Na
St. Jacobsstraat 11
8911 HR Leeuwarden

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Rotterdam in seizoenen

Koen Samson maakte een Rotterdam collage van time-, hyperlapse en slowmotions en het resultaat is gewoonweg prachtig. De video’s van de herfst en de winter kun je al bekijken

Altijd 10 dingen tegelijk doen

Die Julien Rademaker, een creatieve alleskunner in hart en nieren. Maar hoe doet-ie dat toch? Lieve Julien, deel ons alsjeblieft je geheim, wij willen dat ook!

Zeg het met thee

Het is belangrijk om je levensverhaal te delen met anderen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo ontstond Teatells: een project van Emmelie en Julianne Lindner, twee Zweedse zusjes met Nederlandse roots.

Abonnement op bloemen

De deurbel gaat. Je doet open en voor je staat een stralende bezorger met een net zo stralend boeket voor je neus. Alsjeblieft, voor jou!