Strandtent Timboektoe

Beste watersportlocatie van Nederland

Blote-voeten-nonchalant

Timboektoe is een strandtent zoals ‘em wenst; met (deze zomer veel) zon, zand, surfplanken, rieten dakjes en een vleugje hippie. Wanneer je geen zin hebt in de drukte van het Bloemendaalse strand, is dit de ideale plek om tot rust te komen. Timboektoe is rustig gelegen op het lange, uitgestrekte strand van Wijk aan Zee. Cosy, blote-voeten-nonchalant, niks aan de hand!

Watersport

Voor de actievelingen onder ons is Timboektoe de place to be om te watersporten. Dankzij de ligging, de wilde zee en de wind wordt Wijk aan Zee gezien als één van de beste watersport locaties van Nederland. Zo kun je hier goed surfen, kitesurfen, windsurfen en surfbootroeien.

Mooie feestjes

Timboektoe is het gehele jaar geopend met in de winter gerechten voor bij de open haard en 's zomers frisse salades tot heerlijk vlees van de barbecue. Het hele jaar door is er een verrassende programmering. Tot slot kun je hier ook genieten van mooie strandfeestjes. Daarnaast hecht Timboektoe ook veel waarde aan liveoptredens met bekende bands en minder bekende bandjes. De mannen van zZz organiseren er elk jaar bijvoorbeeld het roemruchte Sleazefest.

Waar?
Strandpaviljoen Timboektoe
Reyndersweg 1
1951 LA Velsen Noord

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zondagochtendmuziek voor na het stappen

Muziek op de vroege zondagochtend. Om bij te komen van die knisperende, nachtelijke buzz. Dit is wat Jojanneke graag opzet als het feestje voorbij is.

Lammetjesdag bij Jeu de Boer

Weer of geen weer, dit jaar is er lammetjesdag. Weer eens wat anders dan die kip en het ei. 

Leukste bos voor kinderen

Op zoek naar een leuk bos dat de fantasie van kinderen prikkelt? 

Leren van je vrienden

Iedereen wil jong blijven voelen. Maar hoe pak je dat aan? De ultieme verjongingskuur van Marloes is een weekendje weg met vrienden… Huh?