Strandtent Timboektoe

Beste watersportlocatie van Nederland

Blote-voeten-nonchalant

Timboektoe is een strandtent zoals ‘em wenst; met (deze zomer veel) zon, zand, surfplanken, rieten dakjes en een vleugje hippie. Wanneer je geen zin hebt in de drukte van het Bloemendaalse strand, is dit de ideale plek om tot rust te komen. Timboektoe is rustig gelegen op het lange, uitgestrekte strand van Wijk aan Zee. Cosy, blote-voeten-nonchalant, niks aan de hand!

Watersport

Voor de actievelingen onder ons is Timboektoe de place to be om te watersporten. Dankzij de ligging, de wilde zee en de wind wordt Wijk aan Zee gezien als één van de beste watersport locaties van Nederland. Zo kun je hier goed surfen, kitesurfen, windsurfen en surfbootroeien.

Mooie feestjes

Timboektoe is het gehele jaar geopend met in de winter gerechten voor bij de open haard en 's zomers frisse salades tot heerlijk vlees van de barbecue. Het hele jaar door is er een verrassende programmering. Tot slot kun je hier ook genieten van mooie strandfeestjes. Daarnaast hecht Timboektoe ook veel waarde aan liveoptredens met bekende bands en minder bekende bandjes. De mannen van zZz organiseren er elk jaar bijvoorbeeld het roemruchte Sleazefest.

Waar?
Strandpaviljoen Timboektoe
Reyndersweg 1
1951 LA Velsen Noord

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Swingen, shaken en zingen

Dat Brazilianen goed kunnen dansen, komt geheid door het Zuidelijke temperament. Maar wij Nederlanders kunnen stiekem ook heel goed met die heupjes heen en weer bewegen.

Organiseer een vliegend feestje

Bij FTV Flight Events organiseren ze het evenement dat bij jou past in combinatie met een heuse rondvlucht vanaf Lelystad Airport. 

Het sjieke toetje

Toetjes na het eten? Piet Sanders kent plekken waar je zó lekker eet dat je dat dessert gauw vergeet. Toch behoefte aan suiker? Doe dan eens een slot-cocktail. Zoet, maar ook sjiek en super smaakvol. En het was nog lang gezellig...

Klassieke klanken

Het Muzieklokaal in Utrecht is het eerste proeflokaal van Nederland waar je altijd klassieke muziek hoort. En geloof ons, da’s niet oubollig maar gewoon heel erg relaxed. Naast een menukaart heb je ook een muziekkaart. Hoor je iets wat je mooi vindt, dan helpen ze je verder; alle muziek is namelijk te koop. Op donderdagavond en zondagmiddag zijn er live optredens.