Waar is het koffiefeestje?

Koffie en een goed gesprek

Zo fijn om Koffiestation te zijn

Koffie is zo’n typisch fijnproever-product. Logisch natuurlijk dat Koffiestation present is op culinaire festivals.

“De meeste mensen op festivals vinden het heerlijk om even stil te staan en te kijken hoe wij in alle rust en met liefde hun koffie inschenken. Ze kennen het van de camping of van oma, een herinnering die vaak een goede sfeer oproept. Regelmatig raken we aan de praat over uiteenlopende zaken, maar meestal gaat ’t toch wel over het feit dat eenvoudige dingen eigenlijk best wel fijn zijn.”

Goede tijden

“Een markt die de liefde voor de eenvoud tot nog toe ook het meeste uitstraalde was de Lokaal en Lekker markt van Dorien Paymans. In het oude postkantoor in Groningen heeft ze een paar maanden terug een markt georganiseerd met alle lekkernijen uit de streek.”

Goeie afsluiter

“Waar we ook regelmatig voor worden gevraagd, zijn diners op locatie. Na het toetje krijgen mensen dan een heerlijke koffie met een mini-seminar over hoe het komt dat deze koffie zo lekker is. Een mooie afsluiter voor de avond.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop macarons maken

De afgelopen jaren hebben we in Nederland kennis mogen maken met de macaron. Dit heerlijk zoete Franse gebakje is een echte smaakmaker en na deze workshop supersimpel door jou te bereiden.

Koffie-koffie-koffietijd!

Caffeïneboosts. Kun jij er ook geen genoeg van krijgen? Koffiestation zet dé vier koffiemomenten van de dag voor je op een rij.

Verboden voor misbaksels

Eten doe je met je ogen. Hoe je jouw culinaire uitspattingen extra mooi maakt? Saakje weet raad!

De allermooiste bruidstaarten

Aangezien alles op dè dag voor de rest van je leven in je geheugen gegrift blijft staan, moet je ook over ditstukje glazuurgekmakend suikerwerk goed nadenken...