Waar is het koffiefeestje?

Koffie en een goed gesprek

Zo fijn om Koffiestation te zijn

Koffie is zo’n typisch fijnproever-product. Logisch natuurlijk dat Koffiestation present is op culinaire festivals.

“De meeste mensen op festivals vinden het heerlijk om even stil te staan en te kijken hoe wij in alle rust en met liefde hun koffie inschenken. Ze kennen het van de camping of van oma, een herinnering die vaak een goede sfeer oproept. Regelmatig raken we aan de praat over uiteenlopende zaken, maar meestal gaat ’t toch wel over het feit dat eenvoudige dingen eigenlijk best wel fijn zijn.”

Goede tijden

“Een markt die de liefde voor de eenvoud tot nog toe ook het meeste uitstraalde was de Lokaal en Lekker markt van Dorien Paymans. In het oude postkantoor in Groningen heeft ze een paar maanden terug een markt georganiseerd met alle lekkernijen uit de streek.”

Goeie afsluiter

“Waar we ook regelmatig voor worden gevraagd, zijn diners op locatie. Na het toetje krijgen mensen dan een heerlijke koffie met een mini-seminar over hoe het komt dat deze koffie zo lekker is. Een mooie afsluiter voor de avond.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Join De Klub

In de Utrechtse Vechtclub XL huizen heel veel creatieve geesten.

Zo worden je kinderen alleseters

Dulden jouw kinderen alleen patat, pizza en pannenkoeken? Maak van je koters alleseters met deze slimme trucs van Maud. Nog even en ze komen bedelen om spruitjes.

De lekkerste vakantiebestemming

Een vakantie, dat is iets waar je naar uitkijkt vanwege de hoge kans op zon, het zand tussen je tenen en het bewust niet denken aan je dagelijkse sleur. Peter vertelt waar je moet zijn als je ook graag je maag op iets moois wilt trakteren. 

Zeeuwse lekkernijen

Als je aan Zeeland denkt, denk je aan oesters en andere schelpdieren.