Mooiste plekken voor de fietsende amateurfotograaf

De ronde van de vallende bladeren

on-Nederlands mooi

Dankzij Instagram maakt iedereen tegenwoordig museumwaardige foto's. Een fotogenieke omgeving maakt het wel extra makkelijk. Vincent tipt een aantal prachtige gebieden.

Bloemendaal
“De omgeving van Bloemendaal in de herfst. Met de juiste Instagram filter en de juiste compositie maak je daar foto’s alsof het ‘De ronde van de vallende bladeren’ is, bijvoorbeeld bij het Kopje van Bloemendaal.” 

Stormvloedkering Zeeland
“Verder kun je voor het ruige werk geweldig terecht bij de stormvloedkering in Zeeland (Neeltje Jans).”

Vaals, Limburg
“Het behoeft geen uitleg dat alles wat je schiet in de omgeving van Vaals (Limburg) sowieso prachtig is, vooral met een laagstaande zon, tijdens golden hour, is het er on-Nederlands mooi.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bak een echte Limburgse ‘vla’

Lokale lekkernijen moeten je lokaal leren bakken. Wat we hiermee proberen te zeggen? Dat je een workshop Limburgse vlaaien bakken alleen in Limburg zou moeten doen. Met een echte Limburgse bakker. En Limburgs meel uit eigen molen. Leuk!

Paardrijden op het strand

Lijkt het je leuk om een keer buiten paard te rijden, maar heb je geen ervaring? Puur Terschelling maakt ritten van twee uur met onervaren ruiters.

Vaarwel zwangerschapskilo's

Romina weet alles over afvallen na je zwangerschap. Oké niet alles, maar wat ze wel wist staat in haar boek 'Vet man, zo'n baby'. Mocht je geen tijd hebben om een boek te lezen, lees dan deze afvaltips.

Rondleiding bij Tuschinski

Ooit afgevraagd wat het verhaal achter die mooie plafondschildering in Tuschinski is? En hoe het er vroeger in deze bioscoop aan toe ging? Doe eens een audiotour!