Mooiste plekken voor de fietsende amateurfotograaf

De ronde van de vallende bladeren

on-Nederlands mooi

Dankzij Instagram maakt iedereen tegenwoordig museumwaardige foto's. Een fotogenieke omgeving maakt het wel extra makkelijk. Vincent tipt een aantal prachtige gebieden.

Bloemendaal
“De omgeving van Bloemendaal in de herfst. Met de juiste Instagram filter en de juiste compositie maak je daar foto’s alsof het ‘De ronde van de vallende bladeren’ is, bijvoorbeeld bij het Kopje van Bloemendaal.” 

Stormvloedkering Zeeland
“Verder kun je voor het ruige werk geweldig terecht bij de stormvloedkering in Zeeland (Neeltje Jans).”

Vaals, Limburg
“Het behoeft geen uitleg dat alles wat je schiet in de omgeving van Vaals (Limburg) sowieso prachtig is, vooral met een laagstaande zon, tijdens golden hour, is het er on-Nederlands mooi.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Diervriendelijk op restaurant

Eten. Dat vinden wij van Leukedingendoen toch wel ongeveer het fijnste dat er is. We hebben alleen wel wat eisen. Hoewel een pekkige hamburger op een katerige zondag soms niet te versmaden is, geven we de voorkeur aan voer dat met zorg gemaakt is. Aan voer waar dieren niet ernstig voor geleden hebben en waar de aarde ook niet te veel pijn van heeft.

De Stadskantine

De Amsterdamse Stadskantine is in de strikte zin van het woord geen restaurant, maar een stadse volkskantine.

Kattencafé Kopjes

In Amsterdam-Noord kun je nu koffiedrinken met een kat op schoot en samen versgebakken appeltaart naar binnen schuiven in een zee van zachte pootjes.

Restaurant Meatballs

Een ode aan de gehaktbal, met of zonder vlees. Bij Meatballs kun je terecht voor de allerlekkerste gehaktballen.