De beste fietswinkels van Nederland

Onderaan de Cauberg

Een prachtwinkel

Als fietsfan breng je het object van je affectie niet zomaar naar de eerste de beste bandenplakker. Vincent heeft een paar gouden adresjes voor je.

“Ik vind Cycle Fashion onderaan de Cauberg erg goed. Middenin het hart van fietsminnend Nederland, met zeer goede service. Verder is inmiddels John Knoops in Mierlo een must, omdat dit de enige officiële Rapha dealer van Nederland is. In België moet je daarvoor naar Bicyclette in Duffel. Dat is ook een prachtwinkel overigens.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Waterratten opgelet!

Bij Down Under in Nieuwegein kun je als geen ander watersporten: van wakeboarden en indoor surfen tot aan heftige obstacle runs.

Landgoed Twente Marathon

Zin om voor iets bijzonders te trainen? Loop de Landgoed Twente Marathon. Hier gaat het niet om het winnen, maar om de ervaring tussen start en finish... 

Dagje televisie maken

Die reclames die je pauze van GTST moet bekijken maken je nou niet bepaald blij, net zoals de nieuwste acteur die tijdens de desbetreffende soap het toneel betreedt.

Tijd om naar buiten te gaan

Wat worden we blij van de eerste zonnestalen! We laten de winter achter ons en zijn helemaal klaar voor de lente. Dat betekent: lekker naar buiten, in de tuin, op het balkon, een wandeling maken of het bos in. En laten wij nou de Leukste groene zaken voor je op een rijtje hebben gezet!