De beste fietswinkels van Nederland

Onderaan de Cauberg

Een prachtwinkel

Als fietsfan breng je het object van je affectie niet zomaar naar de eerste de beste bandenplakker. Vincent heeft een paar gouden adresjes voor je.

“Ik vind Cycle Fashion onderaan de Cauberg erg goed. Middenin het hart van fietsminnend Nederland, met zeer goede service. Verder is inmiddels John Knoops in Mierlo een must, omdat dit de enige officiële Rapha dealer van Nederland is. In België moet je daarvoor naar Bicyclette in Duffel. Dat is ook een prachtwinkel overigens.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Snurken in een wijnvat

Kies jij voor Vinho (Portugees voor ‘wijn’) of Barril (Portugees voor ‘vat’)? Ach, het maakt ook niet zoveel uit. Het zijn allebei reuzewijnvaten van de familie Kôpke uit Portugal. En jij kunt erin slapen. 

Tips van schoonmaakdiva Anita

Huppelende lammetjes, bezige bijtjes en voorjaarskriebels. Tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Met uitroeptekens, want met deze tips van schoonmaakdiva Anita van schoonmaakbedrijf Gom wordt schoonmaken een makkie.

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.

Sterrenkijken op je rug

Sterrenkijken kan eigenlijk altijd: met helder weer in de tuin of op de camping en als je het echt goed aan wilt pakken ga je naar een sterrenwacht.