De beste fietswinkels van Nederland

Onderaan de Cauberg

Een prachtwinkel

Als fietsfan breng je het object van je affectie niet zomaar naar de eerste de beste bandenplakker. Vincent heeft een paar gouden adresjes voor je.

“Ik vind Cycle Fashion onderaan de Cauberg erg goed. Middenin het hart van fietsminnend Nederland, met zeer goede service. Verder is inmiddels John Knoops in Mierlo een must, omdat dit de enige officiële Rapha dealer van Nederland is. In België moet je daarvoor naar Bicyclette in Duffel. Dat is ook een prachtwinkel overigens.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

1 dag offline

Dat we met z’n allen (te) vaak met computer- en telefoonschermpjes bezig zijn is nou eenmaal een feit. En ook al schuilt er achter die schermpjes een hele online wereld: schermstaren maakt je wereld paradoxaal genoeg ook juist kleiner. En daarom is het helemaal geen overbodige luxe om af en toe eens een dagje offline te gaan. 

Maak je eigen WhatsApp speurtocht

Zorg voor een onvergetelijk kinderfeestje. Of dan op zijn minst een partij waar de volgende dag nog om gelachen wordt en maak je eigen WhatsApp speurtocht...

De 12 leukste brunchtentjes van Nederland

Eitje, koffie, croissantje, een hartige taart… Mmm, een brunch is de perfecte manier om je zondag goed te beginnen. Ideaal voor als je een zware zaterdagavond achter de kiezen hebt – of gewoon, als je lekker hebt uitgeslapen. We hebben de twaalf leukste brunchtentjes van Nederland voor je op een rij gezet. Elke provincie een!

Graffiti voor bijna-lefgozers

Ben je een gozer zonder lef? Een maker zonder praatjes? Een al zonder durf? Ben jij iemand die best een keer graffiti zou willen spuiten - maar dan zonder het risico dat je gesnapt wordt door een smeris? Buskrijt laat je boefjesdromen uitkomen.