Workshop Pimp Mien Klomp

Houten stappers verfraaien

Shinen op het platteland

De klomp is misschien wel het lompste stuk schoeisel dat we kennen. Des te leuker om deze robuuste stappers eens goed onder handen te nemen! Tijdens de workshop Pimp Mien Klomp mag je doen wat je wilt om het houten schoeisel te upgraden. Voor het verfraaien van de klomp zijn allerhande decoratiematerialen aanwezig zoals verf, spuitbussen, stiften, kraaltjes, schelpen, veertjes, bloemetjes e.d. Het geheel kan afgemaakt worden met een klompendansje. Dat wordt shinen op het platteland!

Een workshop "Pimp Mien Klomp" boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verhuizen met een budget

Marloes is laatst verhuisd. Het is een hele klus om je nieuwe huis te gaan inrichten en eigen te maken. Hoe doe je dat? 

Eerste hulp bij Instagram

Naast foto’s van foodies leent Instagram zich ook perfect voor de leukste stylingfoto’s. Moge Leuk Mens en interieurblogger Seline Steba nou stiekem best een beetje verslaafd zijn aan deze app.

Nooit meer slechte foto ’s

Hoe zou de wereld eruit zien zonder Instagram? Veel minder mooi. Met Instagram maak je nooit geen slechte foto’s meer en ziet onze aardkloot er altijd zonniger uit. 

Wie dit leest, is te gek

Iedere dag verzinnen ze een verse tekst, die je kunt lezen op Facebook, Twitter en de website.