Handgemaakt snoep

Papabubble

Origineel snoepatelier

Wanneer je snoepatelier Papabubble binnenloopt verdwijnt het glazuur waarschijnlijk als sneeuw voor de zon van je tanden, maar dat is het helemaal waard. Met simpele ingrediënten als suiker, water en glucose maken ze in deze zoete winkel de mooiste en kleurrijke creaties. Hier kun je alle soorten zelfgemaakte snoepjes krijgen. In voorgevulde potjes, maar je kunt natuurlijk ook zelf een selectie maken.

Snoep op maat

Ieder snoepje is anders: de kleur, de vorm, de smaak maar het ook het printje dat er op staat. Een leuke extraatje van deze winkel is dat je er ook getuige bent van hoe snoepjes volgens een eeuwenoud recept met de hand worden gemaakt. Als klap voor de vuurpijl kun je er ook nog snoep op maat bestellen: snoep zoals jij dat wil.

Waar?
papabubble
Haarlemmerdijk 70
1013 JE Amsterdam


papabubble II
Staalstraat 16
1011 JL Amsterdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het ultieme wijnglas

Een smakelijke bel Bordeaux of Beaujolais giet je natuurlijk niet hap slik in een Duralexje naar binnen. Dat vraagt om meer. Meer glans als het even kan. Harold blijkt een heuse kristalkenner en vertelt wat je moet hebben...

Biertjes met uitzicht

Leuk mens Harold van Cinema Culinair is altijd op de hoogte van het lekkerste Leukste in Rotterdam. Daarom tipt hij ons eens in de zoveel tijd de lekkerste plekken van onze havenstad!

Jouw überhippe Instagram-kiekjes ouderwets per post

Ontvang je tegenwoordig alleen nog oubollige maar goedbedoelde kaartjes van je oma op je deurmat? Het handmatig versturen van ansichtkaarten is niet meer wat het geweest is. En hoe vaak print jij je foto’s eigenlijk nog? Waarschijnlijk nauwelijks of nooit. 

Het sjieke toetje

Toetjes na het eten? Piet Sanders kent plekken waar je zó lekker eet dat je dat dessert gauw vergeet. Toch behoefte aan suiker? Doe dan eens een slot-cocktail. Zoet, maar ook sjiek en super smaakvol. En het was nog lang gezellig...