Koko Coffee & Design

De lekkerste koffie

En het smakelijkste design

In het midden van de Amsterdamse Rosse Buurt, net om de hoek van de Damstraat, vind je Koko. Een zeer fijne spot om even rustig uit te blazen na een heftig shopdagje. Naast de lekkerste koffie, schenken ze er ook Chai Latte met een lekker stukkie taart. Ook modejunks kunnen hier terecht voor de heetste en meest verse ontwerpen uit binnen- en buitenland. Daarnaast kun je nog het werk van jonge talentvolle kunstenaars bewonderen in deze hippe store!

Waar?
KOKO Coffee & Design
Oudezijds Achterburgwal 145
1012 DG Amsterdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De levensgenieter

De levensgenieter, de levensgenietende vader, die houdt van de kleine dingen in het leven.

Affordable Art Fair

Betaalbare kunst scoor je tijdens de Affordable Art Fair. Deze beurs vindt elk jaar in oktober in Amsterdam plaats.

De 12 leukste brunchtentjes van Nederland

Eitje, koffie, croissantje, een hartige taart… Mmm, een brunch is de perfecte manier om je zondag goed te beginnen. Ideaal voor als je een zware zaterdagavond achter de kiezen hebt – of gewoon, als je lekker hebt uitgeslapen. We hebben de twaalf leukste brunchtentjes van Nederland voor je op een rij gezet. Elke provincie een!

Restaurant voor echte mannen

Noem ons één man die je niet blij maakt met bier en hamburgers. Juist. Logisch dus dat restaurant Beers & Barrels dé place to be is voor echte venten