Koko Coffee & Design

De lekkerste koffie

En het smakelijkste design

In het midden van de Amsterdamse Rosse Buurt, net om de hoek van de Damstraat, vind je Koko. Een zeer fijne spot om even rustig uit te blazen na een heftig shopdagje. Naast de lekkerste koffie, schenken ze er ook Chai Latte met een lekker stukkie taart. Ook modejunks kunnen hier terecht voor de heetste en meest verse ontwerpen uit binnen- en buitenland. Daarnaast kun je nog het werk van jonge talentvolle kunstenaars bewonderen in deze hippe store!

Waar?
KOKO Coffee & Design
Oudezijds Achterburgwal 145
1012 DG Amsterdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hier vind je de perfecte trouwring

Een trouwring vinden is het serieuze werk. Inge tipt je een geweldige juwelier. 

Musthaves voor je voorraadkast

Een beetje kok kan niet zonder knoflook. Wat je nog meer in huis moet hebben voor instant kookactiviteit? Je leest ’t hier.

Doe zoals in Amerika

Wij Nederlanders zijn niet echt gewend aan de manier waarop Amerikanen iedereen vrolijk aanspreken. Je houdt ervan of niet, maar service verlenen kunnen ze als geen ander. Toch, Anja?

Muziek en Eten

Boris is in Azië geweest om meer over de cultuur en meer over de eetgewoontes te leren. Hij heeft daar een kookworkshop gevolgd om zijn kookkunsten te verbeteren. Maar 1 strandtent is Boris het meeste bijgebleven.