Koko Coffee & Design

De lekkerste koffie

En het smakelijkste design

In het midden van de Amsterdamse Rosse Buurt, net om de hoek van de Damstraat, vind je Koko. Een zeer fijne spot om even rustig uit te blazen na een heftig shopdagje. Naast de lekkerste koffie, schenken ze er ook Chai Latte met een lekker stukkie taart. Ook modejunks kunnen hier terecht voor de heetste en meest verse ontwerpen uit binnen- en buitenland. Daarnaast kun je nog het werk van jonge talentvolle kunstenaars bewonderen in deze hippe store!

Waar?
KOKO Coffee & Design
Oudezijds Achterburgwal 145
1012 DG Amsterdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vorkje prikken in het donker

Bij Restaurant Ctaste in Amsterdam eet je in het pikkedonker. Je ziet dus niet wat er op je bord ligt en wie tegenover je zit. 

Het geheim van de koffiebrander

Koffie groeit niet in een Nespresso-pad, nee, koffie wordt zorgvuldig gebrand en vaak nog gemelangeerd. Weten hoe jij de allerbeste koffie scoort? Emiel en Douwe weten van de hoed en van de rand (en van de koffieboon en van de koffiebrander).

Maak je eigen kledingstuk

Deze naaiworkshop van naaiZ is voor diegenen die volledig de modetrends volgen, maar liever hun eigen draai aan de trends van tegenwoordig willen geven.

Doe het zonder vlees en zuivel

Vegetarisch koken, daar kunnen een hoop mensen zich nog wel een voorstelling bij maken. Veganistisch eten daarentegen, dat komen we niet zo veel tegen. Toch blijken er hartstikke veel fascinerende blogs en websites om van te watertanden beschikbaar; allemaal over koken zonder dierlijke producten. Laura verklapt haar absolute favorieten.