Brainstormbus

Vergaderen op de snelweg

Reistijd is werktijd

Een leuke tip voor de uitgebluste kantoorklerken onder ons. Wil je brainstormen aan het strand, in het bos of aan de snelweg? Ga dan eens op pad met de Brainstormbus. Met deze vergaderbus kun je overal vergaderen. De bus is zelfvoorzienend op het gebied van elektra, verwarming, airco, vergadertafel, keukenvoorziening, audiovisuele apparatuur en draadloos internet. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een officiële meeting met je collega’s. Een ervaren facilitator fungeert als reisgids aan boord en neemt je overal mee naar toe. Zelfs naar je vergaderonderwerp. Back to brainstormbusiness!

Een inspirerende sessie in de Brainstormbus boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop in etiquette

Weet jij eigenlijk nog hoe het heurt? Tijdens deze workshop in etiquette word je bij aankomst met een charmant gebaar ontvangen door butler Laurens, die je alles bijbrengt over etiquette.

Klassieke klanken

Het Muzieklokaal in Utrecht is het eerste proeflokaal van Nederland waar je altijd klassieke muziek hoort. En geloof ons, da’s niet oubollig maar gewoon heel erg relaxed. Naast een menukaart heb je ook een muziekkaart. Hoor je iets wat je mooi vindt, dan helpen ze je verder; alle muziek is namelijk te koop. Op donderdagavond en zondagmiddag zijn er live optredens. 

Kunst kopen is niet eng

Bijzondere galeries en betrokken eigenaars: alles voor mooie kunst aan je muur..

Buitenbios op zonne-energie

Solar Cinema is de eerste mobiele bioscoop op zonne-energie en brengt ongeziene films naar ongewone plekken.