Brainstormbus

Vergaderen op de snelweg

Reistijd is werktijd

Een leuke tip voor de uitgebluste kantoorklerken onder ons. Wil je brainstormen aan het strand, in het bos of aan de snelweg? Ga dan eens op pad met de Brainstormbus. Met deze vergaderbus kun je overal vergaderen. De bus is zelfvoorzienend op het gebied van elektra, verwarming, airco, vergadertafel, keukenvoorziening, audiovisuele apparatuur en draadloos internet. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een officiële meeting met je collega’s. Een ervaren facilitator fungeert als reisgids aan boord en neemt je overal mee naar toe. Zelfs naar je vergaderonderwerp. Back to brainstormbusiness!

Een inspirerende sessie in de Brainstormbus boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een luchtbel

Het summum van romantiek: slapen onder een heldere sterrenhemel. Maar dan zonder het ongemak van kou, beestjes en - om maar wat te noemen – regen.

De Leukste buitenspeeltips

Túúrlijk vindt mama Wendy het fijn om haar twee zoontjes buiten te laten spelen. Dit zijn haar leukste buitenspeeltips.

Geheime bioscoop

Opgedoekt is zeer geschikt voor iedereen die houdt van verrassingen. Want bij deze zwerfbioscoop heb je van tevoren géén idee welke film je gaat zien. Zelfs de plek is tot op de dag van de vertoning hartstikke geheim. Spannend!

Organiseer een vliegend feestje

Bij FTV Flight Events organiseren ze het evenement dat bij jou past in combinatie met een heuse rondvlucht vanaf Lelystad Airport.