Scheuren op een driewieler

Cruisen door Amersfoort

Op pad met een Trikke

Ooit gedacht dat je nog eens een driewieler zou besturen? Waarschijnlijk niet, maar in Amersfoort kun je nu met Trikke’s door de straten scheuren. Watteh? Trikke? Ja, je leest het goed. De Trikke is een elektrische driewieler die zo'n 25 kilometer per uur rijdt. Met deze hippe driewieler zijn verschillende ritjes mogelijk door de historische binnenstad van Amersfoort en de omringende natuur. Lekker cruisen met je haren door de wind dus. Het leent zich overigens ook uitstekend voor een bedrijfsuitje, familiedag of een vrijgezellenfeest.

Zo'n Trikketour boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Favoriete festivals

Je zou denken dat Maaike al wel druk genoeg is met haar singer-songwriter bestaan.

Spitter, spetter, spatter

Je wist vast al dat water de nummer één levensbehoefte is. Want hoe zou je zonder water drinken, douchen, schoonmaken, badderen, tanden poetsen, koken of afwassen? Goed, dit zijn misschien niet de leukste dingen die je met water kan doen. En nee, dan bedoelen we geen waterpretparken.

Op fietsvakantie

Ga je op fietsvakantie, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk meenemen.

It giet oan!

We vroegen Nynke wat haar favoriete wieler-event is. Dat is geen moeilijke vraag als je uit het hoge Noorden komt. De fiets wordt volgens Nynke te weinig gebruikt en daar moet verandering in komen..