Fietsroutes waar je geen fietsers tegenkomt

Van Oostvoorne tot de Kinderdijk

Voor tienen op de fiets

Fietsen is heerlijk, jammer alleen van die andere fietsers. Vincent tipt geweldige routes waar je praktisch geen andere slaven van de weg tegenkomt.

“Ik geniet erg van het gebied rondom Oostvoorne, Rockanje, Ouddorp en Renesse.  Bij de Kwade Hoek in de buurt is het erg mooi en vaak rustig. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het tijdstip waarop je vertrekt. Zorg dat je voor tienen op de fiets zit. Dan is zelfs een rondje Rotte of Ronde Hoep goed te doen.” 

Rondje 100+ km
“Stap in de auto en rijd ergens naar toe. Als je in een stad als Rotterdam woont heb je altijd wat aanloop voor je in de bossen of langs de kust zit (en wordt je rondje dus ook snel 100+ km). Start bijvoorbeeld vanuit Barendrecht, dan duik je zo via de Heinenoordtunnel Zeeland in. Of vanuit Albrandswaard de Kinderdijk op.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Helweek

Helweek neemt je mee naar de belangrijkste week van je leven. De week loopt van maandag 5:00 uur ’s morgens tot zondagavond 22:00 uur ’s avonds.

Hofjesroute

In de oude volksbuurt van Amsterdam zijn er nog veel verstopte stukjes wijk. Loop tijdens de hofjesroute door de Jordaan langs 24 mooie, maar vergeten hofjes. 

Fiets eens een andere route naar huis

Nieuwe plekken ontdekken doe je gewoon op de fiets, als je op weg naar huis bent. Links, rechts, rechtdoor of andersom, waar brengt jouw nieuwe route je?

4 festivals voor als je niet stil kunt zitten

Zin in een bijzonder festival? Dit zijn vier evenementen voor mensen met een actieve, avontuurlijke en duurzame levensstijl.