Fietsroutes waar je geen fietsers tegenkomt

Van Oostvoorne tot de Kinderdijk

Voor tienen op de fiets

Fietsen is heerlijk, jammer alleen van die andere fietsers. Vincent tipt geweldige routes waar je praktisch geen andere slaven van de weg tegenkomt.

“Ik geniet erg van het gebied rondom Oostvoorne, Rockanje, Ouddorp en Renesse.  Bij de Kwade Hoek in de buurt is het erg mooi en vaak rustig. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het tijdstip waarop je vertrekt. Zorg dat je voor tienen op de fiets zit. Dan is zelfs een rondje Rotte of Ronde Hoep goed te doen.” 

Rondje 100+ km
“Stap in de auto en rijd ergens naar toe. Als je in een stad als Rotterdam woont heb je altijd wat aanloop voor je in de bossen of langs de kust zit (en wordt je rondje dus ook snel 100+ km). Start bijvoorbeeld vanuit Barendrecht, dan duik je zo via de Heinenoordtunnel Zeeland in. Of vanuit Albrandswaard de Kinderdijk op.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sportief weekendje weg

Dus je wilt ‘iets doen’ als je op vakantie bent. Want heerlijk lummelen, lezen en de hele dag broodjes Nutella eten is niet genoeg? Dan word je vast blij van deze sportieve en actieve weekendje weg tips van Nienke....

5 spontane dingen om te doen

De een vindt het heel relaxt, de ander krijgt er enorme jeuk van: een lege dag in je agenda. He-le-maal geen afspraken. Wat moet je in vredesnaam gaan doen? Dit dus! Want vervelen is geen optie, je weet zelf. 

Met gevaar voor eigen make-up

Als je het water op gaat, vraag je natuurlijk om uitgelopen mascara. Maar voor een stukje romantiek moet je soms wat over hebben. Dit zijn leuke wateractiviteiten!

De leukste verkooptrucs

Opstaan! Het is Koningsdag en dus moet je vroeg je nest uit voor de vrijmarkt, want je wilt natuurlijk wel het beste plekkie hebben.