Fietsroutes waar je geen fietsers tegenkomt

Van Oostvoorne tot de Kinderdijk

Voor tienen op de fiets

Fietsen is heerlijk, jammer alleen van die andere fietsers. Vincent tipt geweldige routes waar je praktisch geen andere slaven van de weg tegenkomt.

“Ik geniet erg van het gebied rondom Oostvoorne, Rockanje, Ouddorp en Renesse.  Bij de Kwade Hoek in de buurt is het erg mooi en vaak rustig. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het tijdstip waarop je vertrekt. Zorg dat je voor tienen op de fiets zit. Dan is zelfs een rondje Rotte of Ronde Hoep goed te doen.” 

Rondje 100+ km
“Stap in de auto en rijd ergens naar toe. Als je in een stad als Rotterdam woont heb je altijd wat aanloop voor je in de bossen of langs de kust zit (en wordt je rondje dus ook snel 100+ km). Start bijvoorbeeld vanuit Barendrecht, dan duik je zo via de Heinenoordtunnel Zeeland in. Of vanuit Albrandswaard de Kinderdijk op.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ontmoet elkaar halverwege

Geen idee waar je wilt afspreken met iemand? Maar er een spel van: met deze website spreek je exact in het midden af...

Onbekende straatjes

Wij vroegen ons af waar Leuk Mens Marlous haar inspiratie vandaan haalt. Want uitendelijk is ze altijd op zoek naar nieuwe, leuke, hippe spots waarover ze kan schrijven, maar hoe ontdek je al die plekjes? 

Dansen vóór de zon op komt

Uitgaan van ’s avonds laat tot ’s ochtends heel vroeg is leuk hoor, maar je wordt er wel moe van.  Bij Sun-Up Club komen ze met een oplossing: dans in plaats van tot vroeg in de ochtend, vanaf vroeg in de ochtend! 

De Orchideeënhoeve

Voor een ticket to the tropics hoef je niet ver: de Orchideeënhoeve is een overdekte tropische wereld, gewoon in onze oer-Hollandse Flevopolder.