Walnut Mixstore

Hotspot in Groningen

Een mix van mode, kunst, boeken en interieur

Mocht je een keer in Groningen zijn, breng dan even een bezoekje aan de Walnut Mixstore: dé hotspot van het hoge noorden. In deze bijzondereshop komen kleding, kunst, interieur, boeken & tijdschriften, gadgets en een koffie to-go samen in een prachtig pand in hartje centrum. Een zeer smakelijke mix dus. Walnut Mixstore beschikt over een grote collectie met werk van jonge talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland. De leukste hebbedingetjes binnen handbereik dus. We love walnut!

Waar?
Walnut Mixstore
Carolieweg 26
9711 LS Groningen

De Walnut Mixstore op Facebook

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Exotische DIY-trends

Als ze ergens ter wereld verstand hebben van fascinerende patronen, prachtig papier en stunning stoffen, dan is het natuurlijk in Japan. Lisa legt uit waarom het land van de rijzende zon zeker als inspiratiebron voor iedere crafter zou kunnen gelden!

Zoveel mensen, zoveel monden

Lekker koken is één ding, de tafel dekken een ander. Kee vertel ons alsjeblieft het magische ingrediënt om een gedekte tafel zo gelikt mogelijk te maken?

Zeg het met thee

Het is belangrijk om je levensverhaal te delen met anderen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo ontstond Teatells: een project van Emmelie en Julianne Lindner, twee Zweedse zusjes met Nederlandse roots.

Kekke koffie in Delft

Loop je rond in Delft en ben je toe aan een bakkie? Dan moet je bij Kek aan de Voldersgracht zijn. Hier drink je namelijk verdraaid goede koffie (9 in de AD Koffietest, nou dan weet je het wel).