Walnut Mixstore

Hotspot in Groningen

Een mix van mode, kunst, boeken en interieur

Mocht je een keer in Groningen zijn, breng dan even een bezoekje aan de Walnut Mixstore: dé hotspot van het hoge noorden. In deze bijzondereshop komen kleding, kunst, interieur, boeken & tijdschriften, gadgets en een koffie to-go samen in een prachtig pand in hartje centrum. Een zeer smakelijke mix dus. Walnut Mixstore beschikt over een grote collectie met werk van jonge talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland. De leukste hebbedingetjes binnen handbereik dus. We love walnut!

Waar?
Walnut Mixstore
Carolieweg 26
9711 LS Groningen

De Walnut Mixstore op Facebook

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zoveel mensen, zoveel monden

Lekker koken is één ding, de tafel dekken een ander. Kee vertel ons alsjeblieft het magische ingrediënt om een gedekte tafel zo gelikt mogelijk te maken?

Persoonlijk tafelzeil

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen.

Van Eigen Erf

Boeren hebben zich verzameld. Ze bieden online biologische producten aan uit elke regio, zodat er voor iedereen, overal biologische producten te koop zijn.

De leukste kinderkamers

Het huis van interieurblogger en Leuk Mens Seline moet wel één groot feestje zijn. Met fantastische frutsels en leuke meubels leukt zij zonder problemen haar huis op.