Walnut Mixstore

Hotspot in Groningen

Een mix van mode, kunst, boeken en interieur

Mocht je een keer in Groningen zijn, breng dan even een bezoekje aan de Walnut Mixstore: dé hotspot van het hoge noorden. In deze bijzondereshop komen kleding, kunst, interieur, boeken & tijdschriften, gadgets en een koffie to-go samen in een prachtig pand in hartje centrum. Een zeer smakelijke mix dus. Walnut Mixstore beschikt over een grote collectie met werk van jonge talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland. De leukste hebbedingetjes binnen handbereik dus. We love walnut!

Waar?
Walnut Mixstore
Carolieweg 26
9711 LS Groningen

De Walnut Mixstore op Facebook

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Spraakwatervallen door het hele land

Laat je door het hele land voorlezen door zwoele woordkunstenaars tijdens een van de vele gesproken woord-avonden.

Interieurstyling voor dummies

Wonderlijk eigenlijk hoeveel interieurs van mensen op elkaar lijken. Dat is helemaal niet nodig. Volgens Louise schuilt er in iedereen een interieurtalentje. 

De leukste kinderkamers

Het huis van interieurblogger en Leuk Mens Seline moet wel één groot feestje zijn. Met fantastische frutsels en leuke meubels leukt zij zonder problemen haar huis op.

De romantiek in huis halen

Als interieur-stylist weet Jooske heus wel hoe je het thuis een beetje romantisch maakt. Dus kom maar op met die tips, Jooske!