Walnut Mixstore

Hotspot in Groningen

Een mix van mode, kunst, boeken en interieur

Mocht je een keer in Groningen zijn, breng dan even een bezoekje aan de Walnut Mixstore: dé hotspot van het hoge noorden. In deze bijzondereshop komen kleding, kunst, interieur, boeken & tijdschriften, gadgets en een koffie to-go samen in een prachtig pand in hartje centrum. Een zeer smakelijke mix dus. Walnut Mixstore beschikt over een grote collectie met werk van jonge talentvolle ontwerpers uit binnen- en buitenland. De leukste hebbedingetjes binnen handbereik dus. We love walnut!

Waar?
Walnut Mixstore
Carolieweg 26
9711 LS Groningen

De Walnut Mixstore op Facebook

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sleurkalender

Het zou je maar overkomen: De Sleur. Daar moet je dus even niet aan denken. Met de Sleurkalender van Marloes Toonen is er geen haar op je hoofd die in de sleur zal raken. Hoera!

Het geheim van de koffiebrander

Koffie groeit niet in een Nespresso-pad, nee, koffie wordt zorgvuldig gebrand en vaak nog gemelangeerd. Weten hoe jij de allerbeste koffie scoort? Emiel en Douwe weten van de hoed en van de rand (en van de koffieboon en van de koffiebrander).

Creatieve inspiratie op doen

Soms vind je inspiratie al bij je eigen voordeur - bijvoorbeeld als een lieveheersbeestje de lente aankondigt op je deurmat - en soms moet je er wat harder naar zoeken. Lisa tipt een hoop craft-events en een reeks magazines waarin zij graag naar moois snuffelt.

Dromen van de brandweer

Droom je ’s nachts van een carrière als brandweerman? Of ben je een stiekeme ballerina of astronaut?