CORPUS

Reis door je lijf

Het is hier fantastisch

Op reis door je lijf! CORPUS is een gebouw in de vorm van een 35 meter hoge zittende reus, die je van zijn knieën tot aan de hersenen van binnen kunt bekijken. In CORPUS beleef je een spectaculaire 'reis door de mens': een bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens dus. Onder begeleiding van een audiotour leer je hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Hierna kun je in je eigen tempo je weg vervolgen door de Medische Infotheek, het interactieve deel van CORPUS. Hier vind je een schat aan informatie over het menselijk lichaam. Ook kun je hier allemaal leuke testjes doen en uitdagende games spelen... Mooie total body experience dus. Groeten uit de darmen, het is hier fantastisch!

Waar?
CORPUS 'reis door de mens'
Willem Einthovenstraat 1
2342 BH Oegstgeest

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Diervriendelijk op restaurant

Eten. Dat vinden wij van Leukedingendoen toch wel ongeveer het fijnste dat er is. We hebben alleen wel wat eisen. Hoewel een pekkige hamburger op een katerige zondag soms niet te versmaden is, geven we de voorkeur aan voer dat met zorg gemaakt is. Aan voer waar dieren niet ernstig voor geleden hebben en waar de aarde ook niet te veel pijn van heeft.

(H)eerlijk brood

Leuk Mens Kris ging als aanstaande moeder anders tegen brood aankijken.

Bruidsjurkenwinkel Covers Couture

Het vinden van een perfecte jurk voor je droombruiloft bruiloft is zo'n beetje het moeilijkste wat er is, Inge helpt je zoektocht te vergemakkelijken.

DIY Bento box

Geen gezeur meer over korstjes en beleg met deze feestelijke bento box. Want als je je lunchtrommels vult zoals deze Japanse dame dat doet, dan is het bijna te mooi om op te eten.