Maisdoolhof-speelboerderij Malden

TomTom bij de ingang achterlaten

Dronken postduif

Het zijn kostbare tijden. Maar ook als je gezin niet in een Range Rover rondrijdt, is er nog genoeg betaalbaar leuks te doen. Debby is fan van het maisdoolhof in Malden.

“De leden van mijn gezin zijn allemaal gezegend met het richtinggevoel van een dronken postduif, dus het doolhof is altijd een lekker lange activiteit. Ik ben echt fan van het maïsdoolhof in Malden. Een labyrint van vier voetbalvelden groot en er is - als je er uiteindelijk weer uit bent - nog veel meer te doen. Wc-borstel werpen bijvoorbeeld. Ja, wc-borstel werpen.”

Voor het maisdoolhof betaal je €4,- entree.

Contactgegevens

Fam.Hopman
Westerkanaaldijk 7, Malden
T: (0031) 6 53772478
info@maisdoolhof.nl 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Orchideeënhoeve

Voor een ticket to the tropics hoef je niet ver: de Orchideeënhoeve is een overdekte tropische wereld, gewoon in onze oer-Hollandse Flevopolder.

Fietsroutes waar je geen andere fietsers tegenkomt

Fietsen is heerlijk, jammer alleen van die andere fietsers. Vincent tipt geweldige routes waar je praktisch geen andere slaven van de weg tegenkomt.

De vrije dag van DJ Isis

Als DJ speelt je werk zich voornamelijk af in andermans vrije tijd af. Maar wat als het werk erop zit? Waar breng je dan zelf het liefst je vrije tijd door? DJ Isis, sinds 2011 ook moeder van een zoontje, weet het wel: op een plek waar je lekker buiten kunt zijn en die ook geschikt is voor kindjes.

Het ultieme motivatiefilmpje

Tuurlijk weet je dat sporten goed voor je is. Maar dat betekent niet dat je er altijd zin in hebt. Doe dus als Geraldine en kijk gewoon een paar crazy motiverende filmpjes op YouTube waardoor je direct zin krijgt om aan dat goddelijke lijf van je te werken. Omdat je het waard bent baby!