Maisdoolhof-speelboerderij Malden

TomTom bij de ingang achterlaten

Dronken postduif

Het zijn kostbare tijden. Maar ook als je gezin niet in een Range Rover rondrijdt, is er nog genoeg betaalbaar leuks te doen. Debby is fan van het maisdoolhof in Malden.

“De leden van mijn gezin zijn allemaal gezegend met het richtinggevoel van een dronken postduif, dus het doolhof is altijd een lekker lange activiteit. Ik ben echt fan van het maïsdoolhof in Malden. Een labyrint van vier voetbalvelden groot en er is - als je er uiteindelijk weer uit bent - nog veel meer te doen. Wc-borstel werpen bijvoorbeeld. Ja, wc-borstel werpen.”

Voor het maisdoolhof betaal je €4,- entree.

Contactgegevens

Fam.Hopman
Westerkanaaldijk 7, Malden
T: (0031) 6 53772478
info@maisdoolhof.nl 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kinderboerderij Dierenhoeve

Op deze kinderboerderij zie je naast de gebruikelijke kuikens, geiten en varkens een heleboel dieren je die je niet verwacht te zien op een kinderboerderij. 

De ultieme Rotterdamse fietsroute

Rotterdam laat zich steeds meer gelden als fietsminded metropool. Geloof je dat niet? Laat Vincent je overtuigen met deze geweldige adresjes voor fietsfreaks.

Ga eens blokarten

Het weer in Nederland wisselt nog vaker dan het humeur van je schoonmoeder, lange zonnige stranddagen zijn dan ook niet aan ons besteed.

Graffiti voor bijna-lefgozers

Ben je een gozer zonder lef? Een maker zonder praatjes? Een al zonder durf? Ben jij iemand die best een keer graffiti zou willen spuiten - maar dan zonder het risico dat je gesnapt wordt door een smeris? Buskrijt laat je boefjesdromen uitkomen.