DIY Cadeautjes maken

Extra extra leuk

Met aandacht en een strikje

Cadeautjes zijn leuk, zelfgemaakte cadeautjes zijn leuker. Henriette van Metdehand.nl weet als geen ander welke cadeautjes gemakkelijk te maken zijn en grandioos enthousiast ontvangen worden.

“Ik geef zo vaak mogelijk handgemaakte cadautjes aan mensen die dicht bij me staan. Juist omdat handgemaakte producten met aandacht en passie zijn gemaakt, krijgt het een extra feestelijk tintje ze cadeau te doen. En het is natuurlijk erg leuk om anderen (soms opnieuw) kennis te laten maken met de charme van handmade.”

Opkikker

“Leuke cadeautjes om zelf te maken zijn papieren cadeautjes. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Free Printables die je zelf in elkaar kunt knutselen (bijvoorbeeld een hartje of diertje van papier, al dan niet voorzien van een likje verf). Of leuke papieren slingertjes/gestanste confetti in vrolijke kleuren en vormen. Dat kun je in een envelopdoosje doen en opsturen naar iemand die wel een opkikker gebruiken kan. Zo geef je op een originelemanier aan dat je aan iemand denkt. Dit is ook een leuke activiteit om met je kinderen thuis te doen, knutselmiddag! Kraamcadeautjes zijn erg leuk om zelf te maken. Een lief lakentje of vilten knuffel wordt altijd enthousiast ontvangen! Om ook blij van te worden: origineel bedachte stempels en papieren kunstwerken/posters/kaarten. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Make-up voor een romantische bui

Bij het woord make-up denken wij van LDD altijd aan dat liedje van Kinderen voor Kinderen. Maar kinderen en romantiek, dat is geen goede combinatie. Juist. Eh, Serena, take it away!

Het droomhuis van Rena

Leuk Mens Rena vertelt over haar eigen huis en geeft gouden tips als het gaat om inrichting en decoratie.

Verleidelijke make-up

Nepwimpers en vijf lagen lipstick. De natte droom van elke man? Heus niet, volgens Aranka. Een potje zoenen kun je zo wel vergeten. Met welke make-up verleid je ‘m wel?

Geef een boompje

Een origineel cadeau en groen tegelijk: een boom via de post versturen. Dat lukt nooit, zou je denken. Toch wel!