DIY Cadeautjes maken

Extra extra leuk

Met aandacht en een strikje

Cadeautjes zijn leuk, zelfgemaakte cadeautjes zijn leuker. Henriette van Metdehand.nl weet als geen ander welke cadeautjes gemakkelijk te maken zijn en grandioos enthousiast ontvangen worden.

“Ik geef zo vaak mogelijk handgemaakte cadautjes aan mensen die dicht bij me staan. Juist omdat handgemaakte producten met aandacht en passie zijn gemaakt, krijgt het een extra feestelijk tintje ze cadeau te doen. En het is natuurlijk erg leuk om anderen (soms opnieuw) kennis te laten maken met de charme van handmade.”

Opkikker

“Leuke cadeautjes om zelf te maken zijn papieren cadeautjes. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Free Printables die je zelf in elkaar kunt knutselen (bijvoorbeeld een hartje of diertje van papier, al dan niet voorzien van een likje verf). Of leuke papieren slingertjes/gestanste confetti in vrolijke kleuren en vormen. Dat kun je in een envelopdoosje doen en opsturen naar iemand die wel een opkikker gebruiken kan. Zo geef je op een originelemanier aan dat je aan iemand denkt. Dit is ook een leuke activiteit om met je kinderen thuis te doen, knutselmiddag! Kraamcadeautjes zijn erg leuk om zelf te maken. Een lief lakentje of vilten knuffel wordt altijd enthousiast ontvangen! Om ook blij van te worden: origineel bedachte stempels en papieren kunstwerken/posters/kaarten. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Milledoni

Voer de gegevens in et voila: een lijst met cadeausuggesties rolt zo van je beeldscherm

Blogs voor het hele gezin

Als je behoefte aan inspiratie hebt, dan kun je natuurlijk terecht op het wereldwijde web. Maar waar moet je zijn? Welke blogs moet je hebben en welke borden moet je volgen op Pinterest?

Krijg je kindje aan het water

De supermarkt loopt over van de knalzoete sapjes in knalroze pakjes en de televisie zendt overwegend kekke cola-commercials uit. En da’s best lekker soms, cola, maar niet altijd heel gezond. Bovendien is een glaasje water veel liever voor het milieu. Hoe krijg je als ouder je kindje aan het water? Tetsuro geeft raad.

Leuke app: Dumb ways to die

Je beide nieren verkopen op het internet, een tube superlijm eten, een ratelslang als huisdier nemen. Tja, niet bepaald slimme acties.