Bingo + borrel + boot = leuk

Bingoën, borrelen en varen

Sientje laat de ballen rollen

Aan het spelletje Bingo kleeft een vrij suf 65 plus-imago, maar de Bingoborrelboot is alles behalve gaar. Tijdens een anderhalf uur durende rondvaart door de Amsterdamse grachten, laat bingojuf Sientje de ballen rollen onder het genot van een lekkere drankjes! Sientje bingoot al haar ganse leven en maakt er een ouderwets gemütlich Amsterdams feestje van! 

Valse bingo

Bingo mee in de rondes Verticaal, Horizontaal en Muziekbingo. Strijd voor de meest geweldige prijzen en geniet van de Hollandse bar aan boord! En… zing tussendoor mee met de favoriete nummers van Sien! Een pikketanusie, gaat er altijd in, lalalala…Gezelligheid troef!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tips van een smartlapkenner

Onze muzikale Leuke Mensen zaten nét niet helemaal lekker in de smartlap. Da’s jammer, want we hadden graag van ze gehoord wat het levenslied voor ze betekent.

Cultuurspotten voor beginners

Blijf jij graag op de hoogte van de tofste nieuwe bands, de mooiste nieuwe websites, de leukste filmpjes en de laatste modetrends? Dan laat Maurice je hierbij even weten waar je je dagelijkse dosis vitaminen moet halen.

Sterrenlunch bij RIJKS

Ga je binnenkort het Rijksmuseum bezoeken? Reserveer op tijd en lunch, dineer en borrel erop los bij RIJKS, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster.

De Leukste dag van Eric

Duidelijk iemand die niet graag stil zit en altijd blijft leren, die Eric! Wij stelden hem de vraag: wat zou je doen als je al het geld en tijd van de wereld zou hebben? Zijn antwoord daarop was het volgende: