Bingo + borrel + boot = leuk

Bingoën, borrelen en varen

Sientje laat de ballen rollen

Aan het spelletje Bingo kleeft een vrij suf 65 plus-imago, maar de Bingoborrelboot is alles behalve gaar. Tijdens een anderhalf uur durende rondvaart door de Amsterdamse grachten, laat bingojuf Sientje de ballen rollen onder het genot van een lekkere drankjes! Sientje bingoot al haar ganse leven en maakt er een ouderwets gemütlich Amsterdams feestje van! 

Valse bingo

Bingo mee in de rondes Verticaal, Horizontaal en Muziekbingo. Strijd voor de meest geweldige prijzen en geniet van de Hollandse bar aan boord! En… zing tussendoor mee met de favoriete nummers van Sien! Een pikketanusie, gaat er altijd in, lalalala…Gezelligheid troef!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geld nodig?

Je hebt een geniaal idee, maar geen geld om het te realiseren. Geen nood! Tegenwoordig kun je van alles met ‘de crowd’, dus ook geld inzamelen. Crowdfunding, heet dat. En Milan weet er meer vanaf.

Paardrijden op het strand

Lijkt het je leuk om een keer buiten paard te rijden, maar heb je geen ervaring? Puur Terschelling maakt ritten van twee uur met onervaren ruiters.

Het Kattenkabinet

Kattengerelateerd werk van onder andere Picasso, Rembrandt en Corneille, zie je allemaal in Het Kattenkabinet. Een museum over deze eigenwijze haarballen, in Amsterdam.

Urban vibe

Harold weet de leuke verborgen plekjes van Rotterdam wel te vinden. Van hippe jazz melodieën tot een stevig bakkie koffie. En het mooie is: het is allemaal op loopafstand van elkaar vandaan!