Maandagblues, wat is dat?

It’s NOT just another manic monday

Op zoek naar je eigen maandagochtend-gebruiksaanwijzing

Wil je de week fris beginnen op je muffige kantoor, regel dan eens een maandagochtendshow. Deze inspirerende en vooral motiverende workshop wordt alleen uitgevoerd –de naam zegt het al- op de maandagochtend, en speelt zich letterlijk en figuurlijk af tussen de bureaus, de koffie en het ochtendhumeur. Jij en je collega’s worden verrast, wakker geschud en geïnspireerd.

Ha fijn, een nieuwe werkweek!

De show wordt gespeeld door twee acteurs, en is een interactief gebeuren waarbij de deelnemers worden uitgedaagd om te reageren en/of actief deel te nemen. Daarna gaan de deelnemers op zoek naar hun eigen “maandagochtend-gebruiksaanwijzing”: “Wat heb ik nodig om elke week weer fris geïnspireerd, gemotiveerd aan de slag te gaan?“, en “Waarom raak ik het plezier in mijn werk kwijt?” De workshop duurt een uur en sluit af met een krachtige ludieke maandagochtendempowerment voor het hele team. De maandag was nog nooit zo leuk!

Waar?
De Maandagochtendshow boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Voor kleffe stelletjes en goede vrinden

Iets te vieren, gewoon zomaar heel erg verliefd of simpelweg op zoek naar een ultiem relaxte slaapplek? 

Workshop tenen lezen

Wat zeggen tenen over je persoonlijkheid? Dat leer je allemaal tijdens een Workshop Tenen Lezen.

Workshop insecten eten

Voor alle mensen die de kriebelige beestjes liever niet zien vliegen en fladderen. Ook voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is naar de smaak. En ja, ze zijn ook nog eens heel gezond.

Keukenbende kinderkookworkshop

'Lust ik niet', 'wil ik niet' en 'ranzig!' meer dan genoeg gehoord aan tafel? Draai de rollen om en laat je kinderen koken voor jou.