M.C. Escher in Het Paleis

Optimaal genieten van optische illusies

Onmogelijk mooi

Iets laagdrempeligs maar toch highbrow? Dan gaat Debby naar Het Paleis in Den Haag voor de permanente M.C. Escher expositie.

“Ik ben zelf nog stééds niet geweest, maar dit weekend gaan we eindelijk naar Escher in Het Paleis in Den Haag. Gelukkig is het een permanente tentoonstelling. Uit de interactieve zalen vol optische illusies schijnen kinderen niet 'weg te slaan' te zijn, maar de werken van Escher zelf zijn natuurlijk ook prachtig en onmogelijk. Het gebouw en de kroonluchters lijken me trouwens ook al behoorlijk imposant.” 

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur
Er is een speciale familiekaart (2 vw + 2 k  t/m 15 jaar) voor €23,-

Contactgegevens

Escher in het Paleis
Lange Voorhout 74
Den Haag

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Gevangenismuseum

Waar werden dieven vroeger opgesloten en hoe? Wat is er door de jaren heen veranderd? Ontdek het gevangenisleven van 1600 tot nu in het interactieve gevangenismuseum in Veenhuizen.

Mummies kiek’n in Fryslân

Mummies in Friesland: je verwacht het niet, maar toch is het zo!

Kopi Soesoe

Aan de Sumatraweg in Rotterdam huist koffiewaroeng en muziekkaffee Kopi Soesoe. Da’s Indisch voor ‘koffie met melk’ én een snufje kardemonzaad naar het originele recept.

Persoonlijk tafelzeil

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen.