M.C. Escher in Het Paleis

Optimaal genieten van optische illusies

Onmogelijk mooi

Iets laagdrempeligs maar toch highbrow? Dan gaat Debby naar Het Paleis in Den Haag voor de permanente M.C. Escher expositie.

“Ik ben zelf nog stééds niet geweest, maar dit weekend gaan we eindelijk naar Escher in Het Paleis in Den Haag. Gelukkig is het een permanente tentoonstelling. Uit de interactieve zalen vol optische illusies schijnen kinderen niet 'weg te slaan' te zijn, maar de werken van Escher zelf zijn natuurlijk ook prachtig en onmogelijk. Het gebouw en de kroonluchters lijken me trouwens ook al behoorlijk imposant.” 

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur
Er is een speciale familiekaart (2 vw + 2 k  t/m 15 jaar) voor €23,-

Contactgegevens

Escher in het Paleis
Lange Voorhout 74
Den Haag

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Online schrijfcursus

Tik jij al een aardig stukje weg maar wil je je schrijfskills verbeteren? Doe dan online een leuke schrijfcursus bij EDITIO! Je leert de fijne kneepjes van het schrijversvak van echte pro’s; wie wil dat nou niet?

Organiseer een Brabants feestje

Voor alles is wel een reden te bedenken om een feestje te vieren. Omdat je graag cadeautjes wilt ontvangen of bijvoorbeeld omdat je zin hebt om je geliefden te verwennen. Of jezelf, met taart. Volgens Leuk Mens Alexandra is de belangrijkste reden dat feestjes bijdragen aan je geluksbeleving.

Haarstyling zoals het hoort

Zoek je een nieuwe hairdo? Of ga je trouwen en wil je een schitterend bruidskapsel? Madame de Pompadour tovert je haarbos om tot een waar kunstwerk. Of het nou voor een feestje is of ‘gewoon voor de leuk’. 

Een duurzaam leven

Met een voorliefde voor vintage meubels laat Julien zien dat hij niet bang is voor hergebruik. Dat is niet alleen duurzaam, maar nog veel meer. Tijd om je leven te beteren? Julien laat je zien hoe: