M.C. Escher in Het Paleis

Optimaal genieten van optische illusies

Onmogelijk mooi

Iets laagdrempeligs maar toch highbrow? Dan gaat Debby naar Het Paleis in Den Haag voor de permanente M.C. Escher expositie.

“Ik ben zelf nog stééds niet geweest, maar dit weekend gaan we eindelijk naar Escher in Het Paleis in Den Haag. Gelukkig is het een permanente tentoonstelling. Uit de interactieve zalen vol optische illusies schijnen kinderen niet 'weg te slaan' te zijn, maar de werken van Escher zelf zijn natuurlijk ook prachtig en onmogelijk. Het gebouw en de kroonluchters lijken me trouwens ook al behoorlijk imposant.” 

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur
Er is een speciale familiekaart (2 vw + 2 k  t/m 15 jaar) voor €23,-

Contactgegevens

Escher in het Paleis
Lange Voorhout 74
Den Haag

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Logeren in een boerenbed

Even weg uit alle gejaagdheid en uitblazen in de rustige sfeer van een boerderij met je familie. Logeren in een BoerenBed kan in het buitenland, maar ook gewoon in Nederland.

Sorry, doe 't zelf!

Ken je het YouTube-kanaal van Becky en Kelsey, a.k.a. ‘The Sorry Girls’?

De Leukste papadag

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is.

Burning Man

Samen kunnen we meer dan alleen. Bijvoorbeeld een geweldig festival bouwen zonder geld of hulp van commercie. Het festival der festivals volgens DJ Isis is…