Complimenten-workshop

Strooien met complimentjes

Alleen maar positieve feedback

Uit een van de vele onderzoeken van Maurice de Hond blijkt dat we graag meer spontane complimenten zouden willen krijgen. Precies de reden waarom de nationale complimentendag in het leven is geroepen. Want wat is er nou leuker dan elkaar af en toe te bedanken, te complimenteren of in het zonnetje te zetten?

Veren in je reet

Toch zijn we er vaak maar al te goed in om elkaar op fouten te wijzen. Tijd voor een tegenbeweging! Tijdens de workshop ‘Compliment Event’ krijg je alleen maar positieve feedback. Verplicht strooien met complimentjes en schouderklopjes! Acteurs spelen een korte show tijdens de workshop. Daarna krijgen de deelnemers de kans om met behulp van rozen elkaar op een ludieke manier positieve feedback te geven. Wedden dat je er vrolijk vandaan komt!

Het compliment-event boek je hier, wel even scrollen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

DIY inspiratie

Voor DIY heb je een paar handige handjes nodig en… een dotje inspiratie. Voor dat laatste zorgt Henriette van Met de hand.

Leuke plekjes in Utrecht

Utrecht is de hometown van Marloes Toonen. En ze is niet voor niets Leuk Mens, daarom vertrouwen we haar volledig als het gaat om Leuke plekjes in de gezellige Domstad.

Plant een kaartje

Wacht. Kaart? Grond? Ja! Want Niko Niko maakt kaartjes met zaden erin. 

Magneet Festival

Als íemand het nachtleven in Nederland op haar duimpje kent, dan is het DJ Isis wel. Dus als je dan benieuwd bent naar een tof, spannend nieuw initiatief, dan kun je dat het beste aan deze voormalige nachtburgemeester vragen. Toch, Isis?