Workshop koffiedik lezen

Je toekomst staat in de koffie geschreven

Pjotr het koffiedik-orakel

Een bakkie pleur houdt je niet alleen wakker, maar kan ook je toekomst voorspellen. Vraag maar aan Pjotr: het koffiedik-orakel. Deze miraculeuze man voert een oeroud nomadengebruik uit, Kahve Falı Bakmak, dat letterlijk ‘koffie lot lezen’ betekent.

Koffiedik kijken

Hoe het werkt? Pjotr nodigt deelnemers eerst uit om hun eigen kopje koffie te bereiden (geheel in Turkse stijl). Na je dosis cafeïne werpt Pjotr een blik in je kopje. Dit koffiedik-orakel is de uitgelezen persoon om jou een kijkje in de toekomst geven of actuele thema's boven water krijgen.

Zuivere koffie

Koffieleuten met familie of vrienden was nog nooit zo exciting! Maar laat je toekomst niet teveel door de uitkomst leiden hè? Je weet natuurlijk nooit of het zuivere koffie is! Leuke entertainment, dat is het in elk geval wel.

De workshop koffiedik lezen boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sinterkruesli

Kee verklapt aan ons het lekkerste en meest originele Sintontbijt. Superlekker en zelfs een beetje gezond!

Twitter voor interessante muziekblogs

Voor Niels is Twitter de manier om op de hoogte te blijven van de laatste interessante artikelen over muziek, internet, marketing en management. Zijn favoriete muziekwebsite bezoekt hij iedere dag trouw en zelf blogt hij er ook lekker op los. Wil jij net zoveel weten over muziek als Niels? Bekijk dan ook eens zijn favorieten.

Keukenbende kinderkookworkshop

'Lust ik niet', 'wil ik niet' en 'ranzig!' meer dan genoeg gehoord aan tafel? Draai de rollen om en laat je kinderen koken voor jou.

Zondagochtendmuziek voor na het stappen

Muziek op de vroege zondagochtend. Om bij te komen van die knisperende, nachtelijke buzz. Dit is wat Jojanneke graag opzet als het feestje voorbij is.