Workshop koffiedik lezen

Je toekomst staat in de koffie geschreven

Pjotr het koffiedik-orakel

Een bakkie pleur houdt je niet alleen wakker, maar kan ook je toekomst voorspellen. Vraag maar aan Pjotr: het koffiedik-orakel. Deze miraculeuze man voert een oeroud nomadengebruik uit, Kahve Falı Bakmak, dat letterlijk ‘koffie lot lezen’ betekent.

Koffiedik kijken

Hoe het werkt? Pjotr nodigt deelnemers eerst uit om hun eigen kopje koffie te bereiden (geheel in Turkse stijl). Na je dosis cafeïne werpt Pjotr een blik in je kopje. Dit koffiedik-orakel is de uitgelezen persoon om jou een kijkje in de toekomst geven of actuele thema's boven water krijgen.

Zuivere koffie

Koffieleuten met familie of vrienden was nog nooit zo exciting! Maar laat je toekomst niet teveel door de uitkomst leiden hè? Je weet natuurlijk nooit of het zuivere koffie is! Leuke entertainment, dat is het in elk geval wel.

De workshop koffiedik lezen boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Moestuinen for Dummies

ja, daar zit je dan met al je moestuintjes van de bekende grootgrutter. Enthousiast stonden ze een beetje in je woonkamer te kiemen en toen groeiden ze uit hun jasje en moesten ze naar buiten. En nu?

Sinterkruesli

Kee verklapt aan ons het lekkerste en meest originele Sintontbijt. Superlekker en zelfs een beetje gezond!

Top 3 vintageshops

Ook dol op vintagekleding? Maar weet je niet altijd waar je 't zoeken moet? Eva tipt je 3 leuke vintagewinkels in Nederland en België.

Klere bieb

Van rokjes tot schoenen en van jassen tot broeken, het is als de inloopkast die je nooit hebt gehad.