Koetjes knuffelen

Onthaasten met Berta en Herman

Lekker warm!

Even lekker onthaasten? Knuffel dan eens een koe. Tijdens deze workshop koe-knuffelen leer je de taal van de koe spreken, zodat je weet wat de koe wel en niet fijn vindt. Vervolgens mag je zelf ervaren hoe het voelt om te knuffelen met een dame van maar liefst 700 kilogram. Je zult merken dat koeien hele sociale beesten zijn. En met een lichaamstemperatuur van 39 graden zijn ze bovendien lekker warm! Zet er een lekker knuffelrockcd’tje bij op in de schuur. Daar houden Berta en Herman van.

Waar?
De Vlaamse Schuur
Goorstraat 2
5131 RG Alphen

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leuke tenten van Fieldcandy

Wil jij ook opvallen op de camping of tijdens Lowlands? Dan moet je bij Fieldcandy zijn voor een unieke, kleurvolle en creatieve tent. Ze zijn daarnaast ook 100% waterdicht, UV- beschermend en kunnen tegen extreme weersomstandigheden, wat allemaal ook wel zo prettig is.

Boer voor een dag

Jij krijgt nu de kans op boerenromantiek: op de Hayema Heerd in Oldehove wordt een heuse inboeringscursus gegeven.

Onbekende straatjes

Wij vroegen ons af waar Leuk Mens Marlous haar inspiratie vandaan haalt. Want uitendelijk is ze altijd op zoek naar nieuwe, leuke, hippe spots waarover ze kan schrijven, maar hoe ontdek je al die plekjes? 

Musthaves voor je interieur

Toe aan een nieuw interieur? Doe je voordeel met deze leuke shopadresjes van Maud.