Koetjes knuffelen

Onthaasten met Berta en Herman

Lekker warm!

Even lekker onthaasten? Knuffel dan eens een koe. Tijdens deze workshop koe-knuffelen leer je de taal van de koe spreken, zodat je weet wat de koe wel en niet fijn vindt. Vervolgens mag je zelf ervaren hoe het voelt om te knuffelen met een dame van maar liefst 700 kilogram. Je zult merken dat koeien hele sociale beesten zijn. En met een lichaamstemperatuur van 39 graden zijn ze bovendien lekker warm! Zet er een lekker knuffelrockcd’tje bij op in de schuur. Daar houden Berta en Herman van.

Waar?
De Vlaamse Schuur
Goorstraat 2
5131 RG Alphen

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fietsen over de sterren

Overdag is dit 600 meter lange fietspad misschien niet zo bijzonder, maar zodra ’s avonds het licht uit gaat geloof je je eigen ogen niet.

De Leukste buitenspeeltips

Túúrlijk vindt mama Wendy het fijn om haar twee zoontjes buiten te laten spelen. Dit zijn haar leukste buitenspeeltips.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Vraag een kind hoe het in aanraking komt met natuur en de kans is groot dat er een tablet tevoorschijn komt. Dat kan een stuk directer. Debby tipt het kindvriendelijke Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

De perfecte barbecue

Oh Nederlandse barbecue, met je zwartgeblakerde worsten en sauzen uit plastic tubes. Dat kan een stuk lekkerder. En langzamer, vertelt Peter.