Winkel van Nijntje

Tsunami aan Nijntje-spullen

Alles over het wereldberoemde konijn

Welk konijn in Nederland kan in zeggen dat ‘ie een eigen winkel heeft? Nijntje natuurlijk. Wat zal Stampertje jaloers zijn…

Schepper Dick Bruna had dit waarschijnlijk nooit durven dromen: van baby-boekje naar een heuse online winkel. Voor de echte fans van dit wereldberoemde knaagdier is dit een absolute must-go. In deze shop te Amsterdam vind je namelijk een tsunami aan Nijntje-spullen: van boeken, speelgoed, kleding, tassen tot zelfs beddengoed. Ook toegankelijk voor mensen boven de 4 jaar!

Waar?
De winkel van Nijntje vind je online.de winkel van nijntje - Maastricht
Maastrichter Smedenstraat 2
6211 GL Maastricht

de winkel van nijntje - Amsterdam
Scheldestraat 61
1078 GH Amsterdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geef eens een geitje de fles

Voor Amsterdammers is het allang bekend: wil je iets leuks doen met je kinderen dan ga je naar de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos.

Slapen in een drakenei

Op de koninklijke kindercamping ’t Schinkel in het Veluwse Hoenderloo kun je slapen in een wel héél bijzonder huisje. Of nouja, huisje dekt misschien niet helemaal de lading. Hier slaap je namelijk in een gigantisch drakenei.

Cultureel layaren

Cultuur en technologie komen samen met deze app voor je smartphone. Want waar je in Rotterdam het best cultuur kunt snuiven, dat zoek je eenvoudig op met de Rotterdam Culture Layar.

Workshop wollen plaid vilten

Lekker wollige workshop? Maak je eigen vilten kleed met wol van zeldzame schapenrassen.