Wonen als Frodo

Hobbitwoning in Castricum

Originele slaapplek

Altijd al als eens Frodo willen overnachten? In Castricum kan dat gewoon. Je vind er namelijk slaapplekken geïnspireerd op de wereldberoemde meesterwerken van Tolkien. Deze karakteristieke vakantiewoning ligt half onder een heuvel in een bosrijke omgeving. Het huisje is aan de buitenkant helemaal bekleed met mos en zand en heeft de typische ronde ramen en ronde deur zoals we die kennen uit de befaamde filmtrilogie. De hobbitwoning is verder trouwens een wel luxe vakantiewoning, en dus van alle gemakken voorzien. Zelfs aan vloerverwarming is gedacht! Zeer geschikt voor mensjes met grote blote voeten en een klein postuur. Doe de groeten aan Gandalf!

Waar?
Overnachten in een hobbitwoning?
Dat boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale baan

Leuk Mens Linda is inmiddels door haar blog Droombaan.net wel op de hoogte van de leukste banen op aarde. Maar wat is nu echt haar ideale baan?

Backstage bij Safaripark Beekse Bergen

Reuzebenieuwd wat een dierenverzorger van Safaripark Beekse Bergen allemaal doet op een dag? Je ontdekt het tijdens een dagje backstage voor het hele gezin. 

De Orchideeënhoeve

Voor een ticket to the tropics hoef je niet ver: de Orchideeënhoeve is een overdekte tropische wereld, gewoon in onze oer-Hollandse Flevopolder.

Rondleiding bij Tuschinski

Ooit afgevraagd wat het verhaal achter die mooie plafondschildering in Tuschinski is? En hoe het er vroeger in deze bioscoop aan toe ging? Doe eens een audiotour!