Wonen als Frodo

Hobbitwoning in Castricum

Originele slaapplek

Altijd al als eens Frodo willen overnachten? In Castricum kan dat gewoon. Je vind er namelijk slaapplekken geïnspireerd op de wereldberoemde meesterwerken van Tolkien. Deze karakteristieke vakantiewoning ligt half onder een heuvel in een bosrijke omgeving. Het huisje is aan de buitenkant helemaal bekleed met mos en zand en heeft de typische ronde ramen en ronde deur zoals we die kennen uit de befaamde filmtrilogie. De hobbitwoning is verder trouwens een wel luxe vakantiewoning, en dus van alle gemakken voorzien. Zelfs aan vloerverwarming is gedacht! Zeer geschikt voor mensjes met grote blote voeten en een klein postuur. Doe de groeten aan Gandalf!

Waar?
Overnachten in een hobbitwoning?
Dat boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Moois zien

Wij hebben de drie beste zie-tips in Rotterdam voor je op een rijtje gezet.

Waar vind je een leuke lover?

Een date opdoen op internet? Hopeloos achterhaald! Wie op zoek is naar een puike wederpartij doet dat tegenwoordig gewoon weer ouderwets in het uitgaansleven. Anna Nikbakht Nooshin legt het even uit.

Theater in 5D

5D biedt het hele jaar door cursussen en workshops aan en maken hun eigen voorstellingen. 

Een local word je zo

De situatie: je bent op vakantie en gaat wat sightseeën. Maar uiteraard wil je liever niet de standaard-toerist gaan uithangen met afritsbroek, landkaart en fototoestel om je nek. Of nog erger: een ritje maken in een bus met een open dak. Alsjeblieft Corno, deel ons dé truc om voor een echte local door te gaan!