Wonen als Frodo

Hobbitwoning in Castricum

Originele slaapplek

Altijd al als eens Frodo willen overnachten? In Castricum kan dat gewoon. Je vind er namelijk slaapplekken geïnspireerd op de wereldberoemde meesterwerken van Tolkien. Deze karakteristieke vakantiewoning ligt half onder een heuvel in een bosrijke omgeving. Het huisje is aan de buitenkant helemaal bekleed met mos en zand en heeft de typische ronde ramen en ronde deur zoals we die kennen uit de befaamde filmtrilogie. De hobbitwoning is verder trouwens een wel luxe vakantiewoning, en dus van alle gemakken voorzien. Zelfs aan vloerverwarming is gedacht! Zeer geschikt voor mensjes met grote blote voeten en een klein postuur. Doe de groeten aan Gandalf!

Waar?
Overnachten in een hobbitwoning?
Dat boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kussen in het Concertgebouw

Indringende zweetlucht, ferm geduw en een glas bier op je hoofd. Leuk is een concertbezoek vaak wel, maar romantisch? 

Stukje lezen uit Sletvrees

Mannen zijn macho's als ze iedere avond met een nieuwe vrouw naar huis gaan, maar als vrouwen hetzelfde doen zijn ze ineens een slet. Dat is toch vreemd? Deze vraag inspireerde Leuk Mens Sunny om het boek Sletvrees te schrijven. Hierin onderzoekt zij hoe dat komt. En jij mag vast een stukje lezen.

Nationaal Biermuseum

Drank mag pas als de vijf in de klok zit, behalve als je bij Nationaal Biermuseum De Boom in Alkmaar op bezoek gaat. In dit museum kom je alles te weten over onze nationale biergeschiedenis en wordt het hele proces van bierbrouwen in beeld gebracht.

Cultuurspotten voor beginners

Blijf jij graag op de hoogte van de tofste nieuwe bands, de mooiste nieuwe websites, de leukste filmpjes en de laatste modetrends? Dan laat Maurice je hierbij even weten waar je je dagelijkse dosis vitaminen moet halen.