Wonen als Frodo

Hobbitwoning in Castricum

Originele slaapplek

Altijd al als eens Frodo willen overnachten? In Castricum kan dat gewoon. Je vind er namelijk slaapplekken geïnspireerd op de wereldberoemde meesterwerken van Tolkien. Deze karakteristieke vakantiewoning ligt half onder een heuvel in een bosrijke omgeving. Het huisje is aan de buitenkant helemaal bekleed met mos en zand en heeft de typische ronde ramen en ronde deur zoals we die kennen uit de befaamde filmtrilogie. De hobbitwoning is verder trouwens een wel luxe vakantiewoning, en dus van alle gemakken voorzien. Zelfs aan vloerverwarming is gedacht! Zeer geschikt voor mensjes met grote blote voeten en een klein postuur. Doe de groeten aan Gandalf!

Waar?
Overnachten in een hobbitwoning?
Dat boek je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Amai, Antwerpen

Wist je dat je vanuit Utrecht met de auto sneller in Antwerpen bent dan in Groningen?

Het Philipsmuseum

De laatste jaren gaan de technologische ontwikkelingen zo snel dat ze nauwelijks bij te houden zijn. Gelukkig heeft het kersverse Philips Museum te Eindhoven alles even goed op een rijtje gezet. 

Fietsroutes waar je geen andere fietsers tegenkomt

Fietsen is heerlijk, jammer alleen van die andere fietsers. Vincent tipt geweldige routes waar je praktisch geen andere slaven van de weg tegenkomt.

Fit het festival door

Kijk, vrólijk word je wel van festivals. Maar voor je lijf is zo'n festivalfeest weer niet zo lief. Volop genieten van alle festiviteiten en toch niet terug naar huis als een brak puddinkje? Volg dan onze fit-het-festival-door-tips!