Adventure Indoor Golf

Perzische tapijten en zelfgeknutselde decors

Voor Fata Morgana-fans

Bezorg je kroost en jezelf een hysterische dag en ga midgetgolfen. Een verantwoord uitje kan altijd nog volgens Debby.

 “Cadeauzoon Kevin moest op maandag alle Europese hoofdsteden uit het hoofd kennen. Dat is veel moeilijker dan toen ik dat moest leren. Want wat is de hoofdstad van Moldavië? Precies. Het leren schoot niet op, maar omdat hij er maar om het weekend is, wilden we ook nog 'iets leuks' doen.”

"Het werd de midgetgolfbaan in Chaam. Dik anderhalfuur rijden, zodat we flink konden oefenen onderweg. De baan was niet zoals de meeste glow-in-the-dark, maar voorzien van Fata Morgana-thema, zelfgeknutselde 1001 Nacht-decorstukken en Perzische tapijten op de vloer. Wat ze noemen: een uitdagend parcours. Uiteindelijk verloor Kevin dik met midgetgolfen, maar voor de hoofdsteden had-ie een nette zeven.”

Contactgegevens

Brasserij Off Course
Wildertstraat 31, Chaam
T: (0161) 491839
info@brasserij-offcourse.nl  

Website

Adventure Golf

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Top 5 Leuke-lente-dingen

De zon heeft nog niet haar volle sterkte bereikt, maar dat maakt Leuke dingen doen in de lente juist zo leuk!

Train als een oermens in de stad

Geen zin in muffe sportzalen waarin iedereen ziet dat je geen conditie hebt? Ga dan trainen als een oermens in de stad...

Zeehondensafari

Zeehonden zie je in Pieterburen, maar je kunt ze natuurlijk ook in het wild zien. Tijdens een zeehondensafari.

Safari-joggen

Ben je die vreselijk saaie sportschool ook zo zat? Op zoek naar een beetje avontuur tijdens je wekelijkse hardlooptraining? Ga dan eens Safari-joggen. Safari-joggen, horen we je zeggen, dat kan toch niet in Nederland? Maar jawel, safari-joggen is namelijk de nieuwe en ultieme hardloopervaring op… de Veluwe.