Adventure Indoor Golf

Perzische tapijten en zelfgeknutselde decors

Voor Fata Morgana-fans

Bezorg je kroost en jezelf een hysterische dag en ga midgetgolfen. Een verantwoord uitje kan altijd nog volgens Debby.

 “Cadeauzoon Kevin moest op maandag alle Europese hoofdsteden uit het hoofd kennen. Dat is veel moeilijker dan toen ik dat moest leren. Want wat is de hoofdstad van Moldavië? Precies. Het leren schoot niet op, maar omdat hij er maar om het weekend is, wilden we ook nog 'iets leuks' doen.”

"Het werd de midgetgolfbaan in Chaam. Dik anderhalfuur rijden, zodat we flink konden oefenen onderweg. De baan was niet zoals de meeste glow-in-the-dark, maar voorzien van Fata Morgana-thema, zelfgeknutselde 1001 Nacht-decorstukken en Perzische tapijten op de vloer. Wat ze noemen: een uitdagend parcours. Uiteindelijk verloor Kevin dik met midgetgolfen, maar voor de hoofdsteden had-ie een nette zeven.”

Contactgegevens

Brasserij Off Course
Wildertstraat 31, Chaam
T: (0161) 491839
info@brasserij-offcourse.nl  

Website

Adventure Golf

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

Maak een feest van je lunch

Nederlanders zijn echte broodeters. Maar verveel jij je elke middag helemaal kapot als je je boterhamzakje of lunchbox openmaakt? Ha, dat hoeft dus niet. 

Eerste popsicle bar van NL

In wereldsteden als New York en Tokio zijn ze al een hit. Maar eindelijk is de ambachtelijke popsicle - of ijslolly - in Amsterdam gearriveerd. IJsmanschap is de eerste popsicle bar van Nederland. Kies je popsicle – van champagne-framboos tot Vietnamese iced koffie - en bedek ‘m naar gelieven met een flinke laag chocolade en gekarameliseerde en geroosterde nootjes.

iPad pret voor het gezin

Met welke apps mogen de kids van Martine spelen? En hoevaak? Wij zijn benieuwd!