Adventure Indoor Golf

Perzische tapijten en zelfgeknutselde decors

Voor Fata Morgana-fans

Bezorg je kroost en jezelf een hysterische dag en ga midgetgolfen. Een verantwoord uitje kan altijd nog volgens Debby.

 “Cadeauzoon Kevin moest op maandag alle Europese hoofdsteden uit het hoofd kennen. Dat is veel moeilijker dan toen ik dat moest leren. Want wat is de hoofdstad van Moldavië? Precies. Het leren schoot niet op, maar omdat hij er maar om het weekend is, wilden we ook nog 'iets leuks' doen.”

"Het werd de midgetgolfbaan in Chaam. Dik anderhalfuur rijden, zodat we flink konden oefenen onderweg. De baan was niet zoals de meeste glow-in-the-dark, maar voorzien van Fata Morgana-thema, zelfgeknutselde 1001 Nacht-decorstukken en Perzische tapijten op de vloer. Wat ze noemen: een uitdagend parcours. Uiteindelijk verloor Kevin dik met midgetgolfen, maar voor de hoofdsteden had-ie een nette zeven.”

Contactgegevens

Brasserij Off Course
Wildertstraat 31, Chaam
T: (0161) 491839
info@brasserij-offcourse.nl  

Website

Adventure Golf

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Basisuitrusting voor avonturiers

Bijzondere vakantie adresjes midden in de natuur, vergeet je Leatherman-tool niet..

Gevangenismuseum

Waar werden dieven vroeger opgesloten en hoe? Wat is er door de jaren heen veranderd? Ontdek het gevangenisleven van 1600 tot nu in het interactieve gevangenismuseum in Veenhuizen.

Sterrenlunch bij RIJKS

Ga je binnenkort het Rijksmuseum bezoeken? Reserveer op tijd en lunch, dineer en borrel erop los bij RIJKS, dat in 2016 bekroond werd met een Michelinster.

Voorlezen op afstand

Voorlezen is een knusse bezigheid, maar helaas ook een bezigheid die veel kinderen moeten missen. Voor bijvoorbeeld gescheiden ouders, uitgezonden militairen of geëmigreerde grootouders is het niet altijd mogelijk om hun kind een verhaaltje voor te lezen voor het slapen gaan.