Adventure Indoor Golf

Perzische tapijten en zelfgeknutselde decors

Voor Fata Morgana-fans

Bezorg je kroost en jezelf een hysterische dag en ga midgetgolfen. Een verantwoord uitje kan altijd nog volgens Debby.

 “Cadeauzoon Kevin moest op maandag alle Europese hoofdsteden uit het hoofd kennen. Dat is veel moeilijker dan toen ik dat moest leren. Want wat is de hoofdstad van Moldavië? Precies. Het leren schoot niet op, maar omdat hij er maar om het weekend is, wilden we ook nog 'iets leuks' doen.”

"Het werd de midgetgolfbaan in Chaam. Dik anderhalfuur rijden, zodat we flink konden oefenen onderweg. De baan was niet zoals de meeste glow-in-the-dark, maar voorzien van Fata Morgana-thema, zelfgeknutselde 1001 Nacht-decorstukken en Perzische tapijten op de vloer. Wat ze noemen: een uitdagend parcours. Uiteindelijk verloor Kevin dik met midgetgolfen, maar voor de hoofdsteden had-ie een nette zeven.”

Contactgegevens

Brasserij Off Course
Wildertstraat 31, Chaam
T: (0161) 491839
info@brasserij-offcourse.nl  

Website

Adventure Golf

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wild, wild Achterhoek

Hold your horse, cowboy! Op zoek naar uniek stukje woestijn in Nederland én een zinnenprikkelende ervaring? 

Weekendje Londen

Londen, oh my. Stijlvol doch stoer. Geschikt voor ellenlange shopdagen maar ook voor aan de lopende band cultuur snuiven.

Kinderparade

De Parade die kennen we natuurlijk. Elk jaar reist dit kleurrijke theatercircus van Rotterdam naar Den Haag naar Utrecht en naar Amsterdam en verschaft in al die steden theater, gezelligheid en (veel) wijn. 

Koetjes knuffelen

Even lekker onthaasten? Knuffel dan eens een koe. Tijdens deze workshop koe-knuffelen leer je de taal van de koe spreken, zodat je weet wat de koe wel en niet fijn vindt.