Toffe DJ’s

Getipt door Isis

Hou ze in de smiezen

Isis van der Wel vertelt je wie je maar beter goed in de gaten kunt houden op muziekgebied. De tofste DJ’s, tatadataa!


“Als je de hele wereld over reist kom je snel in contact met nieuwe producers en DJ's. Op internet volg ik eigenlijk niemand alhoewel er soms door mensen linkjes voorbij komen die ergens toe leiden. Het meeste heb ik aan mijn achtergrond. Na 20 jaar draaien leer je steeds meer producers en labels kennen. Ik vind het leuk om te zien hoe een Nederlandse producer als Arjuna Schiks zich ontwikkelt, maar tegelijkertijd vind ik het ook prachtig om te zien hoe bijvoorbeeld iemand als San Proper, een DJ/producer die toch al een tijd meedraait, wereldwijd blijft groeien als artiest. Dat is toch iets om trots op te zijn als Nederlanders.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Rijksstudio

Het Rijksmuseum stoffig en saai? Nee joh. Tegenwoordig kun je het museum namelijk volledig naar je eigen hand zetten, vanuit je luie stoel nota bene. 

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.

Chinees is easy

Tja, Chinees is niet bepaald de meest makkelijke taal om te leren. Maar het wordt al een stuk minder ingewikkeld als je ’t probeert met Chineasy.

Vier carnaval

Alleen een echte Brabander weet hoe je carnaval moet vieren. De Leukste Ondernemer van Brabant weet als geen ander dat je outfit een belangrijk deel is van het plezier dat je zult beleven tijdens carnaval.