Toffe DJ’s

Getipt door Isis

Hou ze in de smiezen

Isis van der Wel vertelt je wie je maar beter goed in de gaten kunt houden op muziekgebied. De tofste DJ’s, tatadataa!


“Als je de hele wereld over reist kom je snel in contact met nieuwe producers en DJ's. Op internet volg ik eigenlijk niemand alhoewel er soms door mensen linkjes voorbij komen die ergens toe leiden. Het meeste heb ik aan mijn achtergrond. Na 20 jaar draaien leer je steeds meer producers en labels kennen. Ik vind het leuk om te zien hoe een Nederlandse producer als Arjuna Schiks zich ontwikkelt, maar tegelijkertijd vind ik het ook prachtig om te zien hoe bijvoorbeeld iemand als San Proper, een DJ/producer die toch al een tijd meedraait, wereldwijd blijft groeien als artiest. Dat is toch iets om trots op te zijn als Nederlanders.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Film: 24 Hour Party People

Geen zin om uit te gaan maar wel het gevoel? Bekijk dan de film 24 Hour Party People, getipt door Jojanneke van der Veer (DJ WANNABEASTAR).

Upload Cinema

Je bent lekker aan het rondklikken op YouTube en plotseling ben je alweer uren verder. Herkenbaar? De mensen van Upload Cinema begrijpen je (en wij ook wel). 

Muzikale ontdekkingstocht

Onder het motto 'niet lullen maar luisteren' presenteert Vincent Reinders de beste muzieksites.

Eten in Keldergangen

Eten in 14de eeuwse keldergangen langs de Utrechtse Oudegracht. Luister tijdens het eten naar een lokale dichter en geniet van muziek op een honderd jaar oude concertvleugel.