Heimwee naar de RoXY

Wil de nieuwe RoXY

Nu opstaan alsjeblieft?

Als je zoveel clubs ziet in je leven, dan zijn wij wel heel erg benieuwd welke plek dan de meest onvergetelijke is geweest. Isis legt het uit…

“Dat is dan toch de RoXY. Het was een prachtig theater met een hele bijzondere sfeer en bezoekers. Volgens bepaalde thema's werd het interieur regelmatig helemaal omgetoverd. Destijds was ik er op een gegeven moment dagelijks te vinden als bezoeker. RoXY was ook mijn eerste DJ residentie.”

Naast Isis bracht de legendarische RoXY nog meer dj's voort. Een beetje RoXY sfeer opsnuiven?

Ga dan eens naar Joost van Bellen, KC the Funkaholic, Erick E of een feestje van Meubel Stukken.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fruit plukken bij de Olmenhorst

Midden in de Randstad je eigen appels en peren plukken. Bij De Olmenhorst in Lisserbroek betaal je alleen het fruit dat je plukt. En het is nog biologische verantwoord ook.

Fit de zomer door

Iedereen wil er wel fit uitzien, maar eten is zó lekker en sporten niet altijd even leuk.

Festivalvoer

Het festival-eten zit de afgelopen jaren ontzettend in de lift: een dieet van bier en frieten hoeft al lang niet meer. Maar... een kleine duit muntjes kost het wel. Daarom heeft Sandra van Leuke Recepten speciaal voor Leukedingendoen een lekker en eenvoudig recept bedacht. Snel, lekker en zo klaar uit je koffer.

Bezoek Anne Frank met een Occulus Rift

Bezoekers van het Anne Frank Huis die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn, kunnen nu Anne Franks onderduikplek virtueel bezoeken. Dankzij een speciale 360 graden virtual reality rondleiding kunnen ze ervaren hoe het Achterhuis eruit ziet zonder de smalle trap op te hoeven.