Heimwee naar de RoXY

Wil de nieuwe RoXY

Nu opstaan alsjeblieft?

Als je zoveel clubs ziet in je leven, dan zijn wij wel heel erg benieuwd welke plek dan de meest onvergetelijke is geweest. Isis legt het uit…

“Dat is dan toch de RoXY. Het was een prachtig theater met een hele bijzondere sfeer en bezoekers. Volgens bepaalde thema's werd het interieur regelmatig helemaal omgetoverd. Destijds was ik er op een gegeven moment dagelijks te vinden als bezoeker. RoXY was ook mijn eerste DJ residentie.”

Naast Isis bracht de legendarische RoXY nog meer dj's voort. Een beetje RoXY sfeer opsnuiven?

Ga dan eens naar Joost van Bellen, KC the Funkaholic, Erick E of een feestje van Meubel Stukken.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.

Online kunst bestellen

Wil je kunst in huis? Dan hoef je echt geen ramkraak te plegen in een museum. Veel makkelijker is om een prachtig werk te lenen of kopen bij ArtOlive.

Naar het strand in de stad

Voor een fijn dagje strand hoef je de stad tegenwoordig niet meer uit. Speciaal voor alle stadsmensen: op deze stadsstranden vind je óók zon, strand en zeeën van vertier!

Liefs uit Utrecht

Dat Utrecht romantisch is komt misschien wel door de gracht die door de binnenstad heen kronkelt. Maar er is meer aan romantiek te vinden dan alleen de grachten...