Kinderparade

Rosé en roze limonade

Kijken en vooral doen

De Parade die kennen we natuurlijk. Elk jaar reist dit kleurrijke theatercircus van Rotterdam naar Den Haag naar Utrecht en naar Amsterdam en verschaft in al die steden theater, gezelligheid en (veel) wijn.

Kinderparade

Wat nog niet iedereen weet, is dat je je kinderen echt niet bij de oppas achter hoeft te laten. De Parade organiseert namelijk ook een speciale Kinderparade. Hier kunnen je kinderen luisteren en kijken naar theatervoorstellingen, meedansen en springen bij een Silent Disco van de Dansdokters of lekker knutselen in het atelier Villa Lila. Een festival voor iedereen dus, die Parade.

Website
De Parade

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Overal gezichtjes

Ken jij het begrip ‘Eyebombing’ al? Je herinnert je vast en zeker wel die kleine zwart/wit oogjes waar je mee knutselde! Met ‘Eyebombing’ gebruik je deze oogjes alleen niet voor een knutselwerkje, maar plak je ze gewoon overal op. 

Meneer Paprika

Bij Meneer Paprika in Haarlem is het altijd een vrolijke boel. Deze speelgoed-annex-koffietent-annex-shop-in-shop staat namelijk propvol fijne spulletjes. 

De Leukste buitenspeeltips

Túúrlijk vindt mama Wendy het fijn om haar twee zoontjes buiten te laten spelen. Dit zijn haar leukste buitenspeeltips.

De Stadskantine

De Amsterdamse Stadskantine is in de strikte zin van het woord geen restaurant, maar een stadse volkskantine.