Kinderparade

Rosé en roze limonade

Kijken en vooral doen

De Parade die kennen we natuurlijk. Elk jaar reist dit kleurrijke theatercircus van Rotterdam naar Den Haag naar Utrecht en naar Amsterdam en verschaft in al die steden theater, gezelligheid en (veel) wijn.

Kinderparade

Wat nog niet iedereen weet, is dat je je kinderen echt niet bij de oppas achter hoeft te laten. De Parade organiseert namelijk ook een speciale Kinderparade. Hier kunnen je kinderen luisteren en kijken naar theatervoorstellingen, meedansen en springen bij een Silent Disco van de Dansdokters of lekker knutselen in het atelier Villa Lila. Een festival voor iedereen dus, die Parade.

Website
De Parade

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op stap in Rotterdam

Leuk Mens Wendy is een drukke dame die hard werkt. Maar soms is het tijd voor ontspanning. Wat doe jij in je vrije tijd, Wendy?

Klimpark Funforest

De Leukste buitenspeeltips

Túúrlijk vindt mama Wendy het fijn om haar twee zoontjes buiten te laten spelen. Dit zijn haar leukste buitenspeeltips.

Garnalen vissen op Texel

Je gaat mee op een garnalenboot, je bent getuige van het visproces en je leert de kleine zeekreeft te analyseren met de bemanning. En daarna? Proeven natuurlijk.