Kinderparade

Rosé en roze limonade

Kijken en vooral doen

De Parade die kennen we natuurlijk. Elk jaar reist dit kleurrijke theatercircus van Rotterdam naar Den Haag naar Utrecht en naar Amsterdam en verschaft in al die steden theater, gezelligheid en (veel) wijn.

Kinderparade

Wat nog niet iedereen weet, is dat je je kinderen echt niet bij de oppas achter hoeft te laten. De Parade organiseert namelijk ook een speciale Kinderparade. Hier kunnen je kinderen luisteren en kijken naar theatervoorstellingen, meedansen en springen bij een Silent Disco van de Dansdokters of lekker knutselen in het atelier Villa Lila. Een festival voor iedereen dus, die Parade.

Website
De Parade

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op naar het klimbos

Kinderen bársten van de energie en in het Klimbos kunnen ze zich even goed uitleven. 

De leukste kinderkamers

Het huis van interieurblogger en Leuk Mens Seline moet wel één groot feestje zijn. Met fantastische frutsels en leuke meubels leukt zij zonder problemen haar huis op.

Pasta in je kerstboom

Hoewel je Cake Boss-achtige taarttaferelen ook best knutselen mag noemen, houdt Loes het liever bij de droge ingrediënten. Daar kun je namelijk ook iets heel moois van maken. Koken kan altijd achteraf nog…

Lost in Time

Wil je een stad een keer op een andere manier ontdekken? Speel dan Lost in Time, een interactieve, location based game voor iPad.