Onbedoeld kindvriendelijk uit eten

Van dim sum tot 1000-gaten pannenkoek

Aan het ontbijt ga je niet failliet

Restaurants die speciaal rekening houden met kinderen zijn zelden prettig voor ouders. Dat kan anders weet Debby. En leuker.

Harvest

“Heel leuk is Harvest in Den Haag. Een prima Chinees-Indisch restaurant met goddelijk dim sums. Maar het belangrijkste: er staat een draaiende, ronde tafel achterin. Woehoehoehoehoehoe!” Restaurant Harvest

Ikea
“Alle kinderen zijn dol op het ontbijt bij IKEA. In culinair opzicht kom je daar zelf niet aan je trekken, maar het heeft als groot voordeel dat het meestal rustig is in de winkel. Dus je kunt rustig je Billies en lampjes bij elkaar grabbelen. En op het ontbijt ga je in elk geval niet failliet.” Restaurant Ikea

Bazar
“Ook fijn: ontbijten bij Bazar in Amsterdam of Rotterdam. Dat is én heel lekker en het pannenkoekje met de duizend gaten blijft een 'topstuk'.” Bazar: Amsterdam Rotterdam

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het lievelingseten van Bart

Als je zo veel over eten weet als Leuk Mens Bart is het niet makkelijk om te kiezen wat je het lekkerst vindt. Maar vragen doen we toch! Wat is jouw favoriete gerecht, Bart?

Route vol geluk

Kun jij wel een klein beetje geluk gebruiken? Of heb je juist een grammetje geluk over voor anderen? Dan is de Geluksroute wat voor jou.

Losgaan in Jeugdland

Achter het Flevopark ligt misschien wel het best bewaarde geheim van kinderen tot 12 jaar. Op een licht glooiend terrein, diep in Amsterdam-Oost vinden ze alles wat ze nodig hebben voor een stuiterende middag.

Op stap in Rotterdam

Leuk Mens Wendy is een drukke dame die hard werkt. Maar soms is het tijd voor ontspanning. Wat doe jij in je vrije tijd, Wendy?