Kamperen met je verkering

Of lekker versieren

Je tent bijvoorbeeld

Joehoe! Je hebt iemand versierd op het festivalterrein en nu is het tijd om de tent op te zoeken. Maarreh... hoe doe je dat nou op een stijlvolle manier, midden in die chaos van tenten, podia, plastic bierbekers en feestende festivalgangers?

Zo:

1. Zet je tentje in de buurt van een boom. Dat levert niet alleen schaduw op, maar het is vooral erg handig om van veraf je route naar je tent te bepalen. Versier de boom door er mooie linten, slingers of wc-papier in te gooien.

2. Imponeer je liefje door de binnenkant van je tent te versieren met glow-in-the-dark sterretjes. Plak er ook een paar aan de buitenkant, dan kun je je tent in het donker ook makkelijk terugvinden.

3. Niets is knulliger dan struikelen over een scheerlijn. Dus daar heb je natuurlijk mooie vlaggetjes en slingers aan gehangen.

4. Is het niet gelukt iemand op het festivalterrein op te duikelen? Jouw op-en-top versierde tent levert ook een heleboel fijne openingszinnen op. Van versieren komt versieren, zei een wijze filosoof ooit, en zo is het maar net.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leren van je vrienden

Iedereen wil jong blijven voelen. Maar hoe pak je dat aan? De ultieme verjongingskuur van Marloes is een weekendje weg met vrienden… Huh? 

Hoepel toch op

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.

Workshop varkensmassage

Maak kennis met de Familie Bofkont, de dierenfamilie van Dafne Westerhof. Knuffel haar varkentjes tijdens een workshop 'Varkensmassage'

Verleidelijke make-up

Nepwimpers en vijf lagen lipstick. De natte droom van elke man? Heus niet, volgens Aranka. Een potje zoenen kun je zo wel vergeten. Met welke make-up verleid je ‘m wel?