Kamperen met je verkering

Of lekker versieren

Je tent bijvoorbeeld

Joehoe! Je hebt iemand versierd op het festivalterrein en nu is het tijd om de tent op te zoeken. Maarreh... hoe doe je dat nou op een stijlvolle manier, midden in die chaos van tenten, podia, plastic bierbekers en feestende festivalgangers?

Zo:

1. Zet je tentje in de buurt van een boom. Dat levert niet alleen schaduw op, maar het is vooral erg handig om van veraf je route naar je tent te bepalen. Versier de boom door er mooie linten, slingers of wc-papier in te gooien.

2. Imponeer je liefje door de binnenkant van je tent te versieren met glow-in-the-dark sterretjes. Plak er ook een paar aan de buitenkant, dan kun je je tent in het donker ook makkelijk terugvinden.

3. Niets is knulliger dan struikelen over een scheerlijn. Dus daar heb je natuurlijk mooie vlaggetjes en slingers aan gehangen.

4. Is het niet gelukt iemand op het festivalterrein op te duikelen? Jouw op-en-top versierde tent levert ook een heleboel fijne openingszinnen op. Van versieren komt versieren, zei een wijze filosoof ooit, en zo is het maar net.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cinema Culinair

Er wordt in films vaak zo smakelijk gegeten en gretig gedronken dat je er honger van krijgt. Gelukkig is er nu Cinema Culinair en hoef je je tijdens smakelijke scènes niet langer te troosten met een bak chips en een fles cola.

Brainstormbus

Een leuke tip voor de uitgebluste kantoorklerken onder ons. Wil je brainstormen aan het strand, in het bos of aan de snelweg?

Olifanten tekenen bij Artis

Vorige week stond er bij Leukedingendoen een teamuitje op het programma. En de pressure was ‘on’, want als kenners moeten wij natuurlijk weten waar je de Leukste, gekste, origineelste en grappigste dingen beleeft. We hebben een juweeltje gevonden hoor! 

Inspirerende plekken voor een schrijver

Wij vermoeden dat iemand die schrijft veel inspiratie nodig heeft. Waar stilt schrijver en cultureel multitalent Maurice zijn honger naar moois? Overal eigenlijk wel, zo laat hij weten. Voor Leukedingendoen noemt hij toch een paar speciale plekken.