Muzikale ontdekkingstocht

Niet lullen

Maar luisteren

Nieuwe te gek toffe muziek ontdekken: fijner dan dat kan bijna niet en – sinds internet – makkelijker ook niet. In het kader van de bomen en het bos niet meer zien: waar gaat kenner Vincent Reinders op muzikale ontdekkingstocht?

Pitchfork is meer dan een blog, maar is wel de muzieksite die ik het hoogst heb zitten. Voor sterke reviews en hele snelle coverage van nieuwe tracks in meerdere genres. Ook zijn ze niet zo lang geleden een eigen luisterpaal gestart, iets dat de New York Times de afgelopen maand ook deed. Bij 22tracks geloven we iets meer in de discovery van artiesten door een track dan door het direct voorschotelen van een heel album. Voor hiphop check ik 2dopeboyz en voor allerlei stijlen binnen de elektronische muziek hou ik XLR8R goed in de gaten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zeeuwse lekkernijen

Als je aan Zeeland denkt, denk je aan oesters en andere schelpdieren.

Rock ' n Roll in Drenthe

Dacht je dat de provincie Drenthe alleen maar stoffige hunebedden te bieden heeft…Zeker niet! Drenthe heeft ook een portie rock ’n roll.

Bingo & borrel & boot is leuk

Aan het spelletje Bingo kleeft een vrij suf 65 plus-imago, maar de Bingoborrelboot is alles behalve gaar. Tijdens een anderhalf uur durende rondvaart door de Amsterdamse grachten, laat bingojuf Sientje de ballen rollen onder het genot van een lekkere drankjes! 

Klere bieb

Van rokjes tot schoenen en van jassen tot broeken, het is als de inloopkast die je nooit hebt gehad.