Muzikale ontdekkingstocht

Niet lullen

Maar luisteren

Nieuwe te gek toffe muziek ontdekken: fijner dan dat kan bijna niet en – sinds internet – makkelijker ook niet. In het kader van de bomen en het bos niet meer zien: waar gaat kenner Vincent Reinders op muzikale ontdekkingstocht?

Pitchfork is meer dan een blog, maar is wel de muzieksite die ik het hoogst heb zitten. Voor sterke reviews en hele snelle coverage van nieuwe tracks in meerdere genres. Ook zijn ze niet zo lang geleden een eigen luisterpaal gestart, iets dat de New York Times de afgelopen maand ook deed. Bij 22tracks geloven we iets meer in de discovery van artiesten door een track dan door het direct voorschotelen van een heel album. Voor hiphop check ik 2dopeboyz en voor allerlei stijlen binnen de elektronische muziek hou ik XLR8R goed in de gaten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Disco Boodschappen!

Blok vrijdagavond 10 april in je agenda, want dan is Disco Boodschappen bij de Dirk van den Broek op het Marie Heinekenplein in Amsterdam.

Vijf liedjes om keihard op te jenken

We hebben een treurige playlist voor je samengesteld waar je je intens alleen door gaat voelen. Dus ga er maar even lekker voor zitten en cry us a river

Poeslieve mannen

Stel: je hebt een passie voor katten en voor mooie mannen (wat heus niet gek is), dan hebben wij Instagramtechnisch dus een fijne tip:hotdudeswithkittens.

Bungalup Festival

Festivals zijn de nieuwe clubs. Maar elk jaar in de 24-uurs tent van LowLands gaat ook vervelen. Jojanneke heeft een spannend dancefestival voor je gevonden.