Van Eigen Erf

Biologische boeren bijeengebracht

'Boer'gondisch bunkeren

Alles van eigen erf en nog biologisch ook? Je vindt het op de site bij Biologisch Goed Van Eigen Erf. Per regio hebben bioboeren zich hier verzameld; zo laten ze zien dat elke regio zijn eigen geur en smaak heeft. Met de zoekfunctie kun je snel zien welke boerderijwinkels, boerenmarkten en biologische boeren er bij je in de buurt zitten. Geen zin om de deur uit te gaan? Via de Boerenwebwinkels kun je je biologische producten online kopen. Ook organiseert Van Eigen Erf het hele jaar door het 'Boer'gondische Feestmaal. Chefkoks koken culinair hoogstaande, biologische diners, terwijl jij tafelt op een bijzondere plek: middenin het weiland of echt in de stal tussen de koeien.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Holle Bolle Boom

Het zou best kunnen dat je nooit in je leven van de plaats Tuitjenhorn hebt gehoord. En eigenlijk is dat jammer, want dan ben je ook nog nooit bij de Holle Bolle Boom geweest.

Olifanten tekenen bij Artis

Vorige week stond er bij Leukedingendoen een teamuitje op het programma. En de pressure was ‘on’, want als kenners moeten wij natuurlijk weten waar je de Leukste, gekste, origineelste en grappigste dingen beleeft. We hebben een juweeltje gevonden hoor! 

Zwijmelen aan het water

Omdat de kans op mooi weer in juni toeneemt, wordt het ook steeds leuker om met je liefje te vertoeven in de buitenlucht. Wat is er nou romantischer om samen naar te staren dan een zee, meer of rivier?

Het recept voor eggs benedict

“Ik houd erg van eggs benedict: gepocheerde eieren, met spek, brood en Hollandaisesaus. Als je de eieren doorsnijdt stroomt het eigeel eruit, waar je het brood in kan dippen."