Van Eigen Erf

Biologische boeren bijeengebracht

'Boer'gondisch bunkeren

Alles van eigen erf en nog biologisch ook? Je vindt het op de site bij Biologisch Goed Van Eigen Erf. Per regio hebben bioboeren zich hier verzameld; zo laten ze zien dat elke regio zijn eigen geur en smaak heeft. Met de zoekfunctie kun je snel zien welke boerderijwinkels, boerenmarkten en biologische boeren er bij je in de buurt zitten. Geen zin om de deur uit te gaan? Via de Boerenwebwinkels kun je je biologische producten online kopen. Ook organiseert Van Eigen Erf het hele jaar door het 'Boer'gondische Feestmaal. Chefkoks koken culinair hoogstaande, biologische diners, terwijl jij tafelt op een bijzondere plek: middenin het weiland of echt in de stal tussen de koeien.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Aloha bar

Een bar in een voormalig subtropisch zwemparadijs. Hier kun je het hele jaar van woensdag tot en met zondag terecht voor lunch, diner en cocktails.

Koken met vergeten seizoensgroenten

Uitgekeken op je wekelijkse portie tomaat of paprika? Probeer dit heerlijke vergeten seizoensgroenten-recept met schorseneer.

De eerste date

We vroegen Marlous naar haar ergste date ooit, hoe is die verlopen? En wat moet je juist wél doen om een date te laten slagen?

Vis van FISH TALES

Leuk Mens Bart vertelt niet alleen verhalen over vis, hij helpt ons ook een handje met duurzaamheid door middel van de vis die hij met FISH TALES verkoopt.