Van Eigen Erf

Biologische boeren bijeengebracht

'Boer'gondisch bunkeren

Alles van eigen erf en nog biologisch ook? Je vindt het op de site bij Biologisch Goed Van Eigen Erf. Per regio hebben bioboeren zich hier verzameld; zo laten ze zien dat elke regio zijn eigen geur en smaak heeft. Met de zoekfunctie kun je snel zien welke boerderijwinkels, boerenmarkten en biologische boeren er bij je in de buurt zitten. Geen zin om de deur uit te gaan? Via de Boerenwebwinkels kun je je biologische producten online kopen. Ook organiseert Van Eigen Erf het hele jaar door het 'Boer'gondische Feestmaal. Chefkoks koken culinair hoogstaande, biologische diners, terwijl jij tafelt op een bijzondere plek: middenin het weiland of echt in de stal tussen de koeien.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kamelen melken

Hoeveel bulten heeft een kameel ook alweer? Na een bezoekje aan de kamelenmelkerij vergeet je het waarschijnlijk nooit meer. 

De allerliefste films ter wereld

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed:

Hungry People

“Wat moet ik vanavond eten?!”. Herkenbare vraag… Er zijn natuurlijk talloze blogs vol heerlijkheden om even wat eetinspiratie op te doen, maar de Leukedingendoen-redactie is erg fan van het sociale netwerk Hungry People.

Eten in een sterrenrestaurant

Met behulp van deze site kan iedereen een keer eten in een sterrenrestaurant. Welke site? Kllllik.