Goed Boeren in de Stad

Voor groene vingers

Tuin niet vereist

Woon je in de stad dan wil je een uitgestrekte tuin, woon je in een dorp dan wil je een onderhoudsvrij balkon. Het leven is - kortom - een tranendal, maar dat neemt niet weg dat een glaasje muntthee lekkerder smaakt met vers verbouwde munt. En of je dan een tuin hebt of een balkon, dat maakt volgens Jeffrey Otten van Goed Boeren in de Stad geen bal uit: alles wat je voor een weelderige moestuin nodig hebt is een beetje zonlicht, water en liefde.

Groene vingers

Op de site Goed Boeren in de Stad zie je alle tips voor een eigen moestuin. Beginnen je groene vingers al te kriebelen? Bestel dan direct een zadenpakket. Het is dan nog maar éven wachten tot je die zelfgebouwde tomaatjes door de salade kan gooien.

Goed Boeren in de stad:
Op het internet
Op Facebook
Op Twitter

Eerst wat inspiratie nodig?
Kijk dan even op onze Pinterestpagina!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ouderwets gezellig varen: Amsterdam Boat Club

De Amsterdamse grachten tippen als leuk ding is niet echt verrassend. Maar wel als je het doet op de manier van Lina. Zij is namelijk fan van een bijzonder bootverhuurbedrijfje... 

Diervriendelijk op restaurant

Eten. Dat vinden wij van Leukedingendoen toch wel ongeveer het fijnste dat er is. We hebben alleen wel wat eisen. Hoewel een pekkige hamburger op een katerige zondag soms niet te versmaden is, geven we de voorkeur aan voer dat met zorg gemaakt is. Aan voer waar dieren niet ernstig voor geleden hebben en waar de aarde ook niet te veel pijn van heeft.

De 3 beste braadrecepten van Leonie

Braden. De wat oudere generatie onder ons weet nog wat het is, maar de jongelui van tegenwoordig weet niet wat het betekent of heeft het te druk om wat langer in de keuken te staan. Deze heerlijke braadrecepten van Leuk Mens Leonie bewijzen eens en voor altijd dat braden helemaal niet zo ingewikkeld en tijdrovend is. Eet smakelijk! 

Workshop wildplukken

Je voelt, kneust, ruikt, knipt en plukt de heerlijkste wilde planten, noten, bessen en paddenstoelen: dit is wildplukken!