Goed Boeren in de Stad

Voor groene vingers

Tuin niet vereist

Woon je in de stad dan wil je een uitgestrekte tuin, woon je in een dorp dan wil je een onderhoudsvrij balkon. Het leven is - kortom - een tranendal, maar dat neemt niet weg dat een glaasje muntthee lekkerder smaakt met vers verbouwde munt. En of je dan een tuin hebt of een balkon, dat maakt volgens Jeffrey Otten van Goed Boeren in de Stad geen bal uit: alles wat je voor een weelderige moestuin nodig hebt is een beetje zonlicht, water en liefde.

Groene vingers

Op de site Goed Boeren in de Stad zie je alle tips voor een eigen moestuin. Beginnen je groene vingers al te kriebelen? Bestel dan direct een zadenpakket. Het is dan nog maar éven wachten tot je die zelfgebouwde tomaatjes door de salade kan gooien.

Goed Boeren in de stad:
Op het internet
Op Facebook
Op Twitter

Eerst wat inspiratie nodig?
Kijk dan even op onze Pinterestpagina!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maak een feest van je lunch

Nederlanders zijn echte broodeters. Maar verveel jij je elke middag helemaal kapot als je je boterhamzakje of lunchbox openmaakt? Ha, dat hoeft dus niet. 

De lekkerste stamppot

Boris is DJ waardoor hij vaak lang onderweg is of lang aan het werk is. Door dit onregelmatige leven, vindt Boris het belangrijk om toch gezond te eten. Daarnaast is hij ook niet te genieten als hij niet eet. Het liefst eet hij iets wat niet te snel verteert, zo kan hij de avond door draaien. 

Hop, hop, in galop

En helemaal leuk: je kunt ook samen in een huifkar op ontdekkingstocht!

Workshop wollen plaid vilten

Lekker wollige workshop? Maak je eigen vilten kleed met wol van zeldzame schapenrassen.