Goed Boeren in de Stad

Voor groene vingers

Tuin niet vereist

Woon je in de stad dan wil je een uitgestrekte tuin, woon je in een dorp dan wil je een onderhoudsvrij balkon. Het leven is - kortom - een tranendal, maar dat neemt niet weg dat een glaasje muntthee lekkerder smaakt met vers verbouwde munt. En of je dan een tuin hebt of een balkon, dat maakt volgens Jeffrey Otten van Goed Boeren in de Stad geen bal uit: alles wat je voor een weelderige moestuin nodig hebt is een beetje zonlicht, water en liefde.

Groene vingers

Op de site Goed Boeren in de Stad zie je alle tips voor een eigen moestuin. Beginnen je groene vingers al te kriebelen? Bestel dan direct een zadenpakket. Het is dan nog maar éven wachten tot je die zelfgebouwde tomaatjes door de salade kan gooien.

Goed Boeren in de stad:
Op het internet
Op Facebook
Op Twitter

Eerst wat inspiratie nodig?
Kijk dan even op onze Pinterestpagina!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Feit of fictie: 2 boeken over games

De videogame-industrie kan zich meten met de filmbusiness van Hollywood. Benieuwd hoe het er in spelletjesmakersland echt aan toe gaat? Of wil je juist een roman lezen waarin games een rol spelen? Jan weet wat je moet hebben.

Mister Mofongo

Om Thaise curry of Spaanse tapas te eten hoef je echt niet ver weg. Bij Mofongo’s in Groningen - één van Leuk mens Anja’s favoriete restaurants -ervaar je ware holiday feelings

Arta la Tarta

Er zijn maar weinige mensen die niet houden van een lekker stukje taart. Maar zo’n taart is nog veel leuker als het er een beetje mooi uitziet.

Hele dag ontbijten in Rotterdam

Zaterdag, 12.43 uur. Jij wordt wakker met een lege maag, dito voorraadkast en trek in een stevig ontbijt om je kater te voeren. Maar waar moet je in vredesnaam naartoe?