Goed Boeren in de Stad

Voor groene vingers

Tuin niet vereist

Woon je in de stad dan wil je een uitgestrekte tuin, woon je in een dorp dan wil je een onderhoudsvrij balkon. Het leven is - kortom - een tranendal, maar dat neemt niet weg dat een glaasje muntthee lekkerder smaakt met vers verbouwde munt. En of je dan een tuin hebt of een balkon, dat maakt volgens Jeffrey Otten van Goed Boeren in de Stad geen bal uit: alles wat je voor een weelderige moestuin nodig hebt is een beetje zonlicht, water en liefde.

Groene vingers

Op de site Goed Boeren in de Stad zie je alle tips voor een eigen moestuin. Beginnen je groene vingers al te kriebelen? Bestel dan direct een zadenpakket. Het is dan nog maar éven wachten tot je die zelfgebouwde tomaatjes door de salade kan gooien.

Goed Boeren in de stad:
Op het internet
Op Facebook
Op Twitter

Eerst wat inspiratie nodig?
Kijk dan even op onze Pinterestpagina!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ezeltje prik

Last van kinderfeeststress? Maar geen budget om Justin Bieber in te vliegen? Hou het simpel, doe het oud-Hollands leuk.

Boerderij ’t Geertje

Even lekker de stad ontvluchten! 't Geertje is een veelzijdige biologische boerderij midden in het Groene Hart van de Randstad.

Bankjehangen

Heb jij een bankje voor je huis staan? Of hebben de buren er misschien één? Doe dan gezellig mee met het Bankjescollectief.

I am a foodie

Eerlijk over voedsel: dat is het motto van de blog I am a foodie.