De Sprookjescamping

Kamperen tussen de sprookjeshelden

Repelsteeltje pleepapiertje

Snurken naast Sneeuwwitje? Op Sprookjescamping De Vechtstreek kan het. Dit kinderwalhalla omvat een prachtig sprookjestheater en vele sprookjesfiguren die gewoon los over de camping lopen. Zo is Repelsteeltje met wc-rol onder de arm geen ongewone aanblik, zo hebben wij ons laten vertellen. Ook is er een buitenwaterspeeltuin en een subtropisch zwemparadijs waar de Kleine Zeemeermin met alle gemak nagespeeld kan worden.

Sprookjesgespuis

Deze supersprookjescamping ligt in het hart van het Overijsselse Vechtdal, een pittoresk natuurgebied met veel bos, water en heide. Bij een overkill aan sprookjesgespuis kun je er dus ook best even tussenuit. Ook leuk om te weten: in 2012 werd deze speciale camping verkozen tot winnaar van de ‘Kids Vakantieaanbieder van het jaar' in de categorie Kamperen Nederland door de ANWB.

Waar?
Sprookjescamping de Vechtstreek
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vlindertuin Vlindorado

We vieren de lente en laten de lente nog iets meer kriebelen in Vlindertuin Vlindorado.

High van muziek

Vincent-22tracks-Reinders gaat het hardst op muziek. In een club. In Londen.

Logeren in een boerenbed

Even weg uit alle gejaagdheid en uitblazen in de rustige sfeer van een boerderij met je familie. Logeren in een BoerenBed kan in het buitenland, maar ook gewoon in Nederland.

Op avontuur met het gezin

Het is misschien wat spannend, maar naar verre locaties op vakantie is goed voor de ervaringen van een kind volgens Regina. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de wereld te ontdekken. Hier de do's en de don'ts.