De Sprookjescamping

Kamperen tussen de sprookjeshelden

Repelsteeltje pleepapiertje

Snurken naast Sneeuwwitje? Op Sprookjescamping De Vechtstreek kan het. Dit kinderwalhalla omvat een prachtig sprookjestheater en vele sprookjesfiguren die gewoon los over de camping lopen. Zo is Repelsteeltje met wc-rol onder de arm geen ongewone aanblik, zo hebben wij ons laten vertellen. Ook is er een buitenwaterspeeltuin en een subtropisch zwemparadijs waar de Kleine Zeemeermin met alle gemak nagespeeld kan worden.

Sprookjesgespuis

Deze supersprookjescamping ligt in het hart van het Overijsselse Vechtdal, een pittoresk natuurgebied met veel bos, water en heide. Bij een overkill aan sprookjesgespuis kun je er dus ook best even tussenuit. Ook leuk om te weten: in 2012 werd deze speciale camping verkozen tot winnaar van de ‘Kids Vakantieaanbieder van het jaar' in de categorie Kamperen Nederland door de ANWB.

Waar?
Sprookjescamping de Vechtstreek
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Baby? Bak een kraamcadeau

Een slabbetje met de naam van de kersverse baby. Een enig cadeau natuurlijk, maar het kan beter! Saakje heeft ervaring met originele kraamcadeaus en geeft haar geheimen graag weg.

De Sterrenkubus

Een nacht onder de sterren. Niet in de buitenlucht, maar in een heerlijk comfortabel huisje in het boerenland.

Gevangenismuseum

Waar werden dieven vroeger opgesloten en hoe? Wat is er door de jaren heen veranderd? Ontdek het gevangenisleven van 1600 tot nu in het interactieve gevangenismuseum in Veenhuizen.

Beelden aan Zee

Ben je lekker over de Scheveningse boulevard aan het slenteren, ‘struikel’ je opens over een beeld van Hans en Grietje: je bent aangekomen bij Beelden aan Zee.