De Sprookjescamping

Kamperen tussen de sprookjeshelden

Repelsteeltje pleepapiertje

Snurken naast Sneeuwwitje? Op Sprookjescamping De Vechtstreek kan het. Dit kinderwalhalla omvat een prachtig sprookjestheater en vele sprookjesfiguren die gewoon los over de camping lopen. Zo is Repelsteeltje met wc-rol onder de arm geen ongewone aanblik, zo hebben wij ons laten vertellen. Ook is er een buitenwaterspeeltuin en een subtropisch zwemparadijs waar de Kleine Zeemeermin met alle gemak nagespeeld kan worden.

Sprookjesgespuis

Deze supersprookjescamping ligt in het hart van het Overijsselse Vechtdal, een pittoresk natuurgebied met veel bos, water en heide. Bij een overkill aan sprookjesgespuis kun je er dus ook best even tussenuit. Ook leuk om te weten: in 2012 werd deze speciale camping verkozen tot winnaar van de ‘Kids Vakantieaanbieder van het jaar' in de categorie Kamperen Nederland door de ANWB.

Waar?
Sprookjescamping de Vechtstreek
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Dear Photograph

Trek die oude fotoalbums maar uit de kast, want daar valt een hoop leuks mee te beleven. Kijk maar eens op de website van Dear Photograph.

Smullen bij traiteur Foodies

Piet tipt picknicken 2.0.: geen maaltijdsalade van de Appie dit jaar

De hoogste waterval van Nederland

Bij Loenen vind je de grootste waterval van Nederland: de Vrijenbergerspreng. Leuk om even langs te gaan!

Onbedoeld kindvriendelijk uit eten

Restaurants die speciaal rekening houden met kinderen zijn zelden prettig voor ouders. Dat kan anders weet Debby. En leuker.