De Sprookjescamping

Kamperen tussen de sprookjeshelden

Repelsteeltje pleepapiertje

Snurken naast Sneeuwwitje? Op Sprookjescamping De Vechtstreek kan het. Dit kinderwalhalla omvat een prachtig sprookjestheater en vele sprookjesfiguren die gewoon los over de camping lopen. Zo is Repelsteeltje met wc-rol onder de arm geen ongewone aanblik, zo hebben wij ons laten vertellen. Ook is er een buitenwaterspeeltuin en een subtropisch zwemparadijs waar de Kleine Zeemeermin met alle gemak nagespeeld kan worden.

Sprookjesgespuis

Deze supersprookjescamping ligt in het hart van het Overijsselse Vechtdal, een pittoresk natuurgebied met veel bos, water en heide. Bij een overkill aan sprookjesgespuis kun je er dus ook best even tussenuit. Ook leuk om te weten: in 2012 werd deze speciale camping verkozen tot winnaar van de ‘Kids Vakantieaanbieder van het jaar' in de categorie Kamperen Nederland door de ANWB.

Waar?
Sprookjescamping de Vechtstreek
Grote Beltenweg 17
7794 RA Rheeze

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Mooiste kinderboek ooit

Hannelore is gek op voorlezen. Het is net even anders dan haar werk als nieuwslezeres en stemactrice. En kinderboeken lopen meestal goed af, dat kun je over het nieuws niet zeggen.

De lekkerste luchtjes

Een lekker luchtje is een cadeautje voor jezelf, je (potentiele) vlam en alle andere mensen die bij je in de buurt komen op een dag. Anna Nikbakht Nooshin weet als hoofdredacteur van NSMBL precies waar je de smakelijkste exemplaren scoort..

Overnachten in een houten iglo

Voorlezen op afstand

Voorlezen is een knusse bezigheid, maar helaas ook een bezigheid die veel kinderen moeten missen. Voor bijvoorbeeld gescheiden ouders, uitgezonden militairen of geëmigreerde grootouders is het niet altijd mogelijk om hun kind een verhaaltje voor te lezen voor het slapen gaan.