Slapen in een bunker

Heerlijk rustig maffen

Op landgoed Kraaiveld

Toe aan een nachtje goed bijtanken? Logeer dan eens een nachtje in een bunker. Op het Brabantse landgoed Kraaiveld aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie staan 3 spannende bunkers waar je kunt overnachten. En hoewel de originele setting van de bunkers bewaard is gebleven, is natuurlijk wel aan het broodnodige comfort gedacht. Eén van de bunkers beschikt zelfs over een beamer waarop je op je gemak een filmpje kunt kijken. Het is weer eens wat anders, zullen we maar zeggen. En rust is gegarandeerd!

Waar?
Slapen in een bunker
Spieringweg 4
4285 WN Woudrichem

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale vakantiedag van Lotte

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Lotte zou doen! 

Volg een workshop in MU

Kunst ingewikkeld? Nee hoor. Ga maar eens kijken bij MU in Eindhoven. Daar is altijd iets bijzonders te zien en doen...

Slapen aan het strand

Is er iets romantischer dan het strand? Nee. En dat maakt het strand dan ook tot de ultieme romantische slaapplek.

Ultieme liedjes voor een serenade

Van welke muziek wordt Jaap warm? En welke liedje zingt hij het liefst als hij onder het balkon van Kim staat voor een serenade?