Slapen in een bunker

Heerlijk rustig maffen

Op landgoed Kraaiveld

Toe aan een nachtje goed bijtanken? Logeer dan eens een nachtje in een bunker. Op het Brabantse landgoed Kraaiveld aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie staan 3 spannende bunkers waar je kunt overnachten. En hoewel de originele setting van de bunkers bewaard is gebleven, is natuurlijk wel aan het broodnodige comfort gedacht. Eén van de bunkers beschikt zelfs over een beamer waarop je op je gemak een filmpje kunt kijken. Het is weer eens wat anders, zullen we maar zeggen. En rust is gegarandeerd!

Waar?
Slapen in een bunker
Spieringweg 4
4285 WN Woudrichem

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een tuintje om je nek

Ontwerpster Colleen Jordan tilt het fenomeen fleurige accessoire naar een heel nieuw niveau met haar ieniemienie 3D-vaasjes in frisse kleurtjes. Je kunt er zo een echt plantje of een paar versgeplukte bloempjes in doen. Zo lief! 

Workshop relaxt moederen

Het is niet niks, dat moeder zijn. En het is wel: een hoop balletjes tegelijkertijd in de lucht houden.

Schatkamer Amsterdam

In de oude goudkluis van Amsterdam ligt 35 kilometer aan geluids-, film- en fotoarchieven, miljoenen kaarten, tekeningen en prenten. Een mooi kijkje in de historie van onze hoofdstad.

Haarstyling zoals het hoort

Zoek je een nieuwe hairdo? Of ga je trouwen en wil je een schitterend bruidskapsel? Madame de Pompadour tovert je haarbos om tot een waar kunstwerk. Of het nou voor een feestje is of ‘gewoon voor de leuk’.