Slapen in een bunker

Heerlijk rustig maffen

Op landgoed Kraaiveld

Toe aan een nachtje goed bijtanken? Logeer dan eens een nachtje in een bunker. Op het Brabantse landgoed Kraaiveld aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie staan 3 spannende bunkers waar je kunt overnachten. En hoewel de originele setting van de bunkers bewaard is gebleven, is natuurlijk wel aan het broodnodige comfort gedacht. Eén van de bunkers beschikt zelfs over een beamer waarop je op je gemak een filmpje kunt kijken. Het is weer eens wat anders, zullen we maar zeggen. En rust is gegarandeerd!

Waar?
Slapen in een bunker
Spieringweg 4
4285 WN Woudrichem

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hotel met uitzicht op Montmartre

Parijs is een geweldige stad. Maar dan moet je wel weten waar je het zoeken moet. Zelfs in de stad van de liefde ligt de romantiek niet zomaar voor het oprapen. Serena vertelt over haar ervaring.

De leukste dag van Thomas

Je hebt een dag lang alle tijd en geld van de wereld. Wat ga jij doen? We vroegen het Thomas. En hij weet er wel raad mee! “Wakkerworden in een hutje op palen in de Maldiven, rustig naar het terras lopen en de lichtblauwe zee induiken tussen de vissen. Dan op naar Londen voor een ontbijt met een klassieke Bloody Mary. 

De paden op, de lanen in

De natuur van het Twentse platt’nland is werkelijk waar schitterend. En je beleeft het optimaal op Erfgoed Bossem.

Vier carnaval

Alleen een echte Brabander weet hoe je carnaval moet vieren. De Leukste Ondernemer van Brabant weet als geen ander dat je outfit een belangrijk deel is van het plezier dat je zult beleven tijdens carnaval.