Fluisterboottocht door de Biesbosch

Budget vakantiebestemming

Pak je biezen

Brazilië heeft de Amazone en Nederland heeft zijn eigen jungle… namelijk de Biesbosch. Edith van de Merwe verzorgt er kleinschalige, persoonlijke excursies (maximaal 8 personen) met haar fluisterboot door het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. De fluisterboottochten zijn bovendien te combineren met een wandeling en uit te breiden met biologische catering.

Beverspotten

Dus: ga lekker met een bootje door kreken en killen varen, buk af en toe voor overhangende takken, spot bevers en ervaar de jungle-achtige natuur op zijn best. Ideale lowbudget vakantiebesteding, zeg je? Nou zeker wel.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Musthaves voor je interieur

Toe aan een nieuw interieur? Doe je voordeel met deze leuke shopadresjes van Maud. 

Groeten uit keigaaf Heusden

Wie wat bewaart, die heeft wat. In het Brabantse vestingstadje Heusden kunnen ze dat absoluut met trots zeggen.

Paardrijden op het strand

Lijkt het je leuk om een keer buiten paard te rijden, maar heb je geen ervaring? Puur Terschelling maakt ritten van twee uur met onervaren ruiters.

Meest romantische uitzicht van Nederland

Voor een bijzondere zonsondergang hoef je James niet wakker te maken. Hij is gek op een veel exclusiever soort uitzicht.