Fluisterboottocht door de Biesbosch

Budget vakantiebestemming

Pak je biezen

Brazilië heeft de Amazone en Nederland heeft zijn eigen jungle… namelijk de Biesbosch. Edith van de Merwe verzorgt er kleinschalige, persoonlijke excursies (maximaal 8 personen) met haar fluisterboot door het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. De fluisterboottochten zijn bovendien te combineren met een wandeling en uit te breiden met biologische catering.

Beverspotten

Dus: ga lekker met een bootje door kreken en killen varen, buk af en toe voor overhangende takken, spot bevers en ervaar de jungle-achtige natuur op zijn best. Ideale lowbudget vakantiebesteding, zeg je? Nou zeker wel.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop wollen plaid vilten

Lekker wollige workshop? Maak je eigen vilten kleed met wol van zeldzame schapenrassen.

Slapen In het Wijland

Een caravan of camper ís natuurlijk al een mobiele slaapplek. Maar het kan nog mobieler! Hoe? Door de camping zelf te verhuizen.

Planten als babe-magneet

Er schijnt onlangs een onderzoek geweest te zijn waar uit gebleken is dat vrouwen mannen met kamerplanten heel sexy vinden. We snappen best waarom: zo’n grote vent die een echte plant in leven weet te houden… Dat belooft natuurlijk wat! 

Romantisch doen op Instagram

Voor je dagelijkse portie wegzwijmelen volg je @thewaywemet op Instagram. Hier delen de liefste liefdeskoppels hun verhaal en vertellen ze hoe ze elkaar hebben ontmoet. Hoef je je niet voor te schamen, want ruim 200.000 mensen vinden het ook leuk.