Fluisterboottocht door de Biesbosch

Budget vakantiebestemming

Pak je biezen

Brazilië heeft de Amazone en Nederland heeft zijn eigen jungle… namelijk de Biesbosch. Edith van de Merwe verzorgt er kleinschalige, persoonlijke excursies (maximaal 8 personen) met haar fluisterboot door het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. De fluisterboottochten zijn bovendien te combineren met een wandeling en uit te breiden met biologische catering.

Beverspotten

Dus: ga lekker met een bootje door kreken en killen varen, buk af en toe voor overhangende takken, spot bevers en ervaar de jungle-achtige natuur op zijn best. Ideale lowbudget vakantiebesteding, zeg je? Nou zeker wel.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Handlezen bij Isabel Capelli

De toekomst heb je zelf in de hand tijdens een sessie handlezen bij Isabel Capelli.

Vier de liefde in Barcelona

Barcelona is met alle lekkere hapjes, prachtige parken en zonne-uren bij uitstek de plek om de liefde te vieren. Trudy vertelt je waar je wezen moet.

Lekker leuk trakteren

Hiep hiep hoera, jarig! Dat betekent trakteren op school. En grijpen naar saaie zakjes chips, dat doen we dus niet bij Leukedingendoen. Hier zijn we namelijk vooral fan van leuke, verrassende trakties. Dus pak het eens anders aan en trakteer bijvoorbeeld op gemummificeerde worstjes!

Slapen in een boomhut

Als je zin heb in romantische rendez-vous op grote hoogte en een prachtig uitzicht, dan is een boomhut echt iets voor jou. Maar dan natuurlijk wel met de luxe van tegenwoordig.