Vier de liefde in Barcelona

De beste wijk

En het leukste restaurantje

Trudy Ravensbergen vult ‘haar’ website ZOOK (de website is ook van compagnon Elles van Velde) met de mooiste, leukste en meest interessante tips voor de drukke vrouw. Dus voor een tip voor een te gekke stedentrip kunnen we ook wel bij Trudy aankloppen, dunkt ons.

“Barcelona is echt onze stad. Daar komen William en ik al vanaf ons 21ste en dat voelt een beetje als een tweede thuis. Waarom? Barcelona bezit een hele goede mix van zon, zee, cultuur, lekker eten en ontspannen. Snuif vooral het Barca-gevoel op in de wijk el Born. Hier heb je ontzettend veel leuke, nieuwe, hippe, kleine winkeltjes en restaurantjes zoals El Salero. Hotel Banys Orientals is ook een aanrader in el Born en op loopafstand van het strand. New York vind ik ook een aanrader. Daar hebben wij ons laatste ‘jubileum’ samen gevierd. Een heerlijke stad om gewoon rond te lopen en ondertussen kunst en cultuur te snuiven.”

Waar?
Restaurante Salero
Carrer Rec 60
08003 Barceolona

Hotel Banys Orientals
Carrer Argenteria 37
08003 Barcelona

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tram Inn

Samen slapen in een tram die is omgebouwd tot bed and breakfast. Bestemming: Hoogwoud.

Ultieme liedjes voor een serenade

Van welke muziek wordt Jaap warm? En welke liedje zingt hij het liefst als hij onder het balkon van Kim staat voor een serenade?

Slapen in een bunker

Toe aan een nachtje goed bijtanken? Logeer dan eens een nachtje in een bunker.

Met Nico Dijkshoorn in het Kroller Muller

Leer kunst kijken op een onvergetelijke manier en doe een audiotour met de stem en teksten van Nico Dijkshoorn in het Kröller Müller museum.