Romantische spulletjes voor thuis

Omdat van romantiek kroost komt

Maar van kroost geen romantiek

Klaar voor de start… af! De kinderen liggen in bed, dus er is nog net een krap uurtje voor kaarsen, wijn en kloek wimpergewapper. Romantiek thuis, het kan heus wel. Trudy tipt fijne spulletjes voor erbij.

“Om heel eerlijk te zijn ben ik zelf niet zo’n romantisch type dat ik het thuis bewust romantisch maak. Wel vind ik het fijn dat ons huis gezellig en sfeervol is ingericht. Leuke spullen voor in huis kun je bijvoorbeeld vinden bij Strand West (Utrecht) of bij IppysWoondeco.nl. Lekker geurende oliën voor in huis koop ik bij Rituals."

Waar?
Strand West
Oudegracht 114
3511 AW Utrecht

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Plantaardig shoppen

Dat plantaardig koken blijkt nog best een avontuurlijke bezigheid. We vroegen Laura naar haar favoriete shopadresjes, waarna zij prompt met hilarische garnalen en fantastische nepkip op de proppen kwam. Heb je meer tijd? Plan dan een tripje Berlijn en doe daar een van de drie immense vestigingen van Veganz aan. Een plantaardig bestaan saai? Nou neuh hoor.

Samen zonsondergang kijken

Het toppunt van romantiek is samen naar een zonsondergang staren.

Werelds waterbed

Voor het mooiste ‘waterbed’ ter wereld reizen we af naar Bali, naar de villa Udang House op het luxueuze resort Bambu Indah.

Verborgen tuin in Utrecht

Oh, die rust! En dat middenin de Utrechtse binnenstad. Eigenlijk moeten we je deze tip niet geven, want dat deze tuin zo verborgen is, is juist ook weer haar charme. Maar vooruit, omdat jij het bent.