Romantische spulletjes voor thuis

Omdat van romantiek kroost komt

Maar van kroost geen romantiek

Klaar voor de start… af! De kinderen liggen in bed, dus er is nog net een krap uurtje voor kaarsen, wijn en kloek wimpergewapper. Romantiek thuis, het kan heus wel. Trudy tipt fijne spulletjes voor erbij.

“Om heel eerlijk te zijn ben ik zelf niet zo’n romantisch type dat ik het thuis bewust romantisch maak. Wel vind ik het fijn dat ons huis gezellig en sfeervol is ingericht. Leuke spullen voor in huis kun je bijvoorbeeld vinden bij Strand West (Utrecht) of bij IppysWoondeco.nl. Lekker geurende oliën voor in huis koop ik bij Rituals."

Waar?
Strand West
Oudegracht 114
3511 AW Utrecht

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

5 dingen voor een romantische date

Goedzo, je hebt een date gescoord. Maar wat nu? Wel of niet all out gaan met cadeaus en luxe? En wat doe je met het eten? Serena heeft de ingrediënten voor een smooth avondje.

Chocola maken met liefde

Bij ChocoBreak in Nijmegen wordt de lekkerste én misschien wel meest eerlijke chocola gemaakt van ons landje.

Samen knutselen

Het is zondag en het regent… Nu kun je natuurlijk samen met de kinders op de bank kruipen en een filmpje aanzetten, maar veel gezelliger is het om samen te knutselen!

Leuke tenten van Fieldcandy

Wil jij ook opvallen op de camping of tijdens Lowlands? Dan moet je bij Fieldcandy zijn voor een unieke, kleurvolle en creatieve tent. Ze zijn daarnaast ook 100% waterdicht, UV- beschermend en kunnen tegen extreme weersomstandigheden, wat allemaal ook wel zo prettig is.