Romantiek voor de drukke vrouw

Broodnodige jus

En goesting krijg je er ook al van

Trudy Ravensbergen is moeder, vriendin, zelfstandig ondernemer en… partner. Maar hoe hou je dat nou leuk, zo’n relatie te midden van alle dagelijkse drukte?

“Ik heb al 23 jaar een relatie met William. We hebben twee dochters, Julia (6) en Maud (2). Vanaf het moment dat Julia is geboren hebben we een oppas, inmiddels niet meer dezelfde, die in het begin een avond per week kwam. Zo hadden wij in ieder geval één avond per week om samen iets leuks te doen.”

Goesting!

“Een heel romantisch plekje om te eten is restaurant Goesting in Utrecht, het eten is echt heerlijk en bij mooi weer zit je idyllisch buiten. Inmiddels zijn wij beiden zelfstandig ondernemer. Dit maakt dat we overdag iets flexibeler zijn. Wanneer er iets te vieren valt, dan vieren we dat ook echt! Dat is wel ons motto samen en ik denk dat het ook belangrijk is voor de romantiek. Verder gaan we regelmatig samen een lang weekend weg, bijvoorbeeld naar onze favoriete stad Barcelona. En we houden van uitgaan. Bij voorkeur gaan we naar kleinere festivals zoals Geheime Liefde of de Beschaving. Voor leuke plekjes dichterbij kijk ik regelmatig op bijzonderplekje.nl.”

Waar?
Goesting
Veeartsenijpad 150
3572 DH Utrecht

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Museum of Selfies

Urenlang naar oude meesters staren in het museum is niet áltijd even spannend. Gelukkig weet de Deense Olivia Muus ’t leuk gemaakt

Flirten doe je zo

“Geloof je in liefde op het eerste gezicht of zal ik nog een keer langs lopen?” 

Ho! Stop! Niet doen hoor! Je weet zelf toch óók wel dat kleffe clichés niet werken? Wat wel? Wij van Leukedingendoen weten het natuurlijk ook niet helemaal zeker, maar we hebben een vermoeden dat de volgende tips op zijn minst handig kunnen zijn.

Fietsen langs kunst

Een achttal kerkjes in het Gronings landschap zijn tijdens een bijzondere fietstocht te bewonderen.

Electric Ladyland

Van dit museum bestaat er maar één ter wereld. Het is namelijk een museum met alleen maar fluorescerende kunst: Electric Ladyland.