Romantiek voor de drukke vrouw

Broodnodige jus

En goesting krijg je er ook al van

Trudy Ravensbergen is moeder, vriendin, zelfstandig ondernemer en… partner. Maar hoe hou je dat nou leuk, zo’n relatie te midden van alle dagelijkse drukte?

“Ik heb al 23 jaar een relatie met William. We hebben twee dochters, Julia (6) en Maud (2). Vanaf het moment dat Julia is geboren hebben we een oppas, inmiddels niet meer dezelfde, die in het begin een avond per week kwam. Zo hadden wij in ieder geval één avond per week om samen iets leuks te doen.”

Goesting!

“Een heel romantisch plekje om te eten is restaurant Goesting in Utrecht, het eten is echt heerlijk en bij mooi weer zit je idyllisch buiten. Inmiddels zijn wij beiden zelfstandig ondernemer. Dit maakt dat we overdag iets flexibeler zijn. Wanneer er iets te vieren valt, dan vieren we dat ook echt! Dat is wel ons motto samen en ik denk dat het ook belangrijk is voor de romantiek. Verder gaan we regelmatig samen een lang weekend weg, bijvoorbeeld naar onze favoriete stad Barcelona. En we houden van uitgaan. Bij voorkeur gaan we naar kleinere festivals zoals Geheime Liefde of de Beschaving. Voor leuke plekjes dichterbij kijk ik regelmatig op bijzonderplekje.nl.”

Waar?
Goesting
Veeartsenijpad 150
3572 DH Utrecht

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ultieme Rotterdamse fietsroute

Rotterdam laat zich steeds meer gelden als fietsminded metropool. Geloof je dat niet? Laat Vincent je overtuigen met deze geweldige adresjes voor fietsfreaks.

Help! Ik zoek een baan

Solliciteren betekent schrijven, schrijven, schrijven. Jammer genoeg horen daar afwijzingen bij. Linda van Droombaan.net biedt het medicijn.

Verleidelijke make-up

Nepwimpers en vijf lagen lipstick. De natte droom van elke man? Heus niet, volgens Aranka. Een potje zoenen kun je zo wel vergeten. Met welke make-up verleid je ‘m wel?

Hotel Puri Santrian in Sanur op Bali

Iets romantisch te vieren? Boek deze zwijmellocatie in Bali.