Romantiek voor de drukke vrouw

Broodnodige jus

En goesting krijg je er ook al van

Trudy Ravensbergen is moeder, vriendin, zelfstandig ondernemer en… partner. Maar hoe hou je dat nou leuk, zo’n relatie te midden van alle dagelijkse drukte?

“Ik heb al 23 jaar een relatie met William. We hebben twee dochters, Julia (6) en Maud (2). Vanaf het moment dat Julia is geboren hebben we een oppas, inmiddels niet meer dezelfde, die in het begin een avond per week kwam. Zo hadden wij in ieder geval één avond per week om samen iets leuks te doen.”

Goesting!

“Een heel romantisch plekje om te eten is restaurant Goesting in Utrecht, het eten is echt heerlijk en bij mooi weer zit je idyllisch buiten. Inmiddels zijn wij beiden zelfstandig ondernemer. Dit maakt dat we overdag iets flexibeler zijn. Wanneer er iets te vieren valt, dan vieren we dat ook echt! Dat is wel ons motto samen en ik denk dat het ook belangrijk is voor de romantiek. Verder gaan we regelmatig samen een lang weekend weg, bijvoorbeeld naar onze favoriete stad Barcelona. En we houden van uitgaan. Bij voorkeur gaan we naar kleinere festivals zoals Geheime Liefde of de Beschaving. Voor leuke plekjes dichterbij kijk ik regelmatig op bijzonderplekje.nl.”

Waar?
Goesting
Veeartsenijpad 150
3572 DH Utrecht

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Stap op de step

Steppen alleen iets voor kinderen? Echt niet!

Elke dag op je mooist

Soms zijn er dagen waarop je het liefst met je hoofd onder de dekens kruipt om er vervolgens nooit meer onderuit te komen (behalve dan misschien voor je twee favoriete mannen Ben & Jerry). Zo niet Anna. Volgens haar is er iedere dag wel een goede reden om je niet in je dekbed te rollen, maar je juist in je knapste pak te hijsen. Altijd en overal je mooiste zelf zijn, hoe doe je dat volgens Anna?

Jaap is bezet, dames!

Als je met je hoofd op tv bent, krijg je al snel aandacht van het andere geslacht. Jaap vormt daarop geen uitzondering. Hoe gaat hij om met alle versierpogingen?

Man cave

Wil je met je mannenvrienden even chillen zonder vrouwengemiep over lippenstift en relaties?