Romantiek voor de drukke vrouw

Broodnodige jus

En goesting krijg je er ook al van

Trudy Ravensbergen is moeder, vriendin, zelfstandig ondernemer en… partner. Maar hoe hou je dat nou leuk, zo’n relatie te midden van alle dagelijkse drukte?

“Ik heb al 23 jaar een relatie met William. We hebben twee dochters, Julia (6) en Maud (2). Vanaf het moment dat Julia is geboren hebben we een oppas, inmiddels niet meer dezelfde, die in het begin een avond per week kwam. Zo hadden wij in ieder geval één avond per week om samen iets leuks te doen.”

Goesting!

“Een heel romantisch plekje om te eten is restaurant Goesting in Utrecht, het eten is echt heerlijk en bij mooi weer zit je idyllisch buiten. Inmiddels zijn wij beiden zelfstandig ondernemer. Dit maakt dat we overdag iets flexibeler zijn. Wanneer er iets te vieren valt, dan vieren we dat ook echt! Dat is wel ons motto samen en ik denk dat het ook belangrijk is voor de romantiek. Verder gaan we regelmatig samen een lang weekend weg, bijvoorbeeld naar onze favoriete stad Barcelona. En we houden van uitgaan. Bij voorkeur gaan we naar kleinere festivals zoals Geheime Liefde of de Beschaving. Voor leuke plekjes dichterbij kijk ik regelmatig op bijzonderplekje.nl.”

Waar?
Goesting
Veeartsenijpad 150
3572 DH Utrecht

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geniet van Utrecht

Als Leukste ondernemer van Utrecht kent Esmay Utrecht van binnen en buiten.

Dickensmuseum

Je zou denken dat je voor een Charles Dickens Museum naar Engeland moet afreizen. Maar als je benieuwd bent naar de verhalen achter deze grootse Engelse auteur, dan kun je ook gewoon in Bronkhorst terecht.

Je outfit voor een succesvolle date

Op zoek naar een romantische outfit? Stylist Judith Pronk vertelt over haar favoriete kleding...

Kattencafé Kopjes

In Amsterdam-Noord kun je nu koffiedrinken met een kat op schoot en samen versgebakken appeltaart naar binnen schuiven in een zee van zachte pootjes.