Safari-joggen

Ultieme hardloopervaring op de Veluwe

Ontmoet loslopend wild

Ben je die vreselijk saaie sportschool ook zo zat? Op zoek naar een beetje avontuur tijdens je wekelijkse hardlooptraining? Ga dan eens Safari-joggen. Safari-joggen, horen we je zeggen, dat kan toch niet in Nederland? Maar jawel, safari-joggen is namelijk de nieuwe en ultieme hardloopervaring op… de Veluwe.

Walk on the wild side

Beleef een sportieve ontdekkingstocht langs de mooiste plekjes in de omgeving van Arnhem en spot er loslopend wild als damherten, wilde zwijnen, reeën of het edelhert. Gedurende het hele jaar worden er edities van safari-joggen georganiseerd, waarbij ieder seizoen zijn specifieke ervaringen meebrengt. Dat wordt een walk on the wild side dus. Vergeet je tropenhelm en afritsbare broek niet!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

It giet oan!

We vroegen Nynke wat haar favoriete wieler-event is. Dat is geen moeilijke vraag als je uit het hoge Noorden komt. De fiets wordt volgens Nynke te weinig gebruikt en daar moet verandering in komen..

Weekendje Londen

Londen, oh my. Stijlvol doch stoer. Geschikt voor ellenlange shopdagen maar ook voor aan de lopende band cultuur snuiven.

Met gevaar voor eigen make-up

Als je het water op gaat, vraag je natuurlijk om uitgelopen mascara. Maar voor een stukje romantiek moet je soms wat over hebben. Dit zijn leuke wateractiviteiten!

Yogavakantie

Op vakantie doe je even helemaal niets behalve lekker uitrusten en opladen. En als je vakantie nou combineert met yoga, heb je een gouden duo te pakken.