Safari-joggen

Ultieme hardloopervaring op de Veluwe

Ontmoet loslopend wild

Ben je die vreselijk saaie sportschool ook zo zat? Op zoek naar een beetje avontuur tijdens je wekelijkse hardlooptraining? Ga dan eens Safari-joggen. Safari-joggen, horen we je zeggen, dat kan toch niet in Nederland? Maar jawel, safari-joggen is namelijk de nieuwe en ultieme hardloopervaring op… de Veluwe.

Walk on the wild side

Beleef een sportieve ontdekkingstocht langs de mooiste plekjes in de omgeving van Arnhem en spot er loslopend wild als damherten, wilde zwijnen, reeën of het edelhert. Gedurende het hele jaar worden er edities van safari-joggen georganiseerd, waarbij ieder seizoen zijn specifieke ervaringen meebrengt. Dat wordt een walk on the wild side dus. Vergeet je tropenhelm en afritsbare broek niet!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Niet zomaar een weekendje weg

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.

Kamelen melken

Hoeveel bulten heeft een kameel ook alweer? Na een bezoekje aan de kamelenmelkerij vergeet je het waarschijnlijk nooit meer. 

Kleine beestjes kijken

Filmpjes met babydieren, we kunnen er geen genoeg van krijgen. En laten we wel wezen, je kunt er tegenwoordig niet omheen. Babydieren zijn dus hot. 

Beste plekjes voor de mooiste kiekjes

Nathalie heeft voor haar werk veel gefotografeerd. Er staan de prachtigste foto’s op haar naam. Het liefst legt ze plekjes vast waar de natuur haar gang kan gaan. In Afrika bijvoorbeeld.