Safari-joggen

Ultieme hardloopervaring op de Veluwe

Ontmoet loslopend wild

Ben je die vreselijk saaie sportschool ook zo zat? Op zoek naar een beetje avontuur tijdens je wekelijkse hardlooptraining? Ga dan eens Safari-joggen. Safari-joggen, horen we je zeggen, dat kan toch niet in Nederland? Maar jawel, safari-joggen is namelijk de nieuwe en ultieme hardloopervaring op… de Veluwe.

Walk on the wild side

Beleef een sportieve ontdekkingstocht langs de mooiste plekjes in de omgeving van Arnhem en spot er loslopend wild als damherten, wilde zwijnen, reeën of het edelhert. Gedurende het hele jaar worden er edities van safari-joggen georganiseerd, waarbij ieder seizoen zijn specifieke ervaringen meebrengt. Dat wordt een walk on the wild side dus. Vergeet je tropenhelm en afritsbare broek niet!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

5 Borough Bike Tour

Ontdek steden op een bijzondere manier. Ga bijvoorbeeld fietsen tijdens de 5 Boroughs Bike Tour in New York City.

Tijd om naar buiten te gaan

Wat worden we blij van de eerste zonnestalen! We laten de winter achter ons en zijn helemaal klaar voor de lente. Dat betekent: lekker naar buiten, in de tuin, op het balkon, een wandeling maken of het bos in. En laten wij nou de Leukste groene zaken voor je op een rijtje hebben gezet!

Workshop Haka

Haka is de traditionele dans van de Maori: de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland.

Stadsstrand in Haarlem

ltijd een goed teken: John Lennon zou zich hier vermoedelijk heel erg thuis voelen.