Safari-joggen

Ultieme hardloopervaring op de Veluwe

Ontmoet loslopend wild

Ben je die vreselijk saaie sportschool ook zo zat? Op zoek naar een beetje avontuur tijdens je wekelijkse hardlooptraining? Ga dan eens Safari-joggen. Safari-joggen, horen we je zeggen, dat kan toch niet in Nederland? Maar jawel, safari-joggen is namelijk de nieuwe en ultieme hardloopervaring op… de Veluwe.

Walk on the wild side

Beleef een sportieve ontdekkingstocht langs de mooiste plekjes in de omgeving van Arnhem en spot er loslopend wild als damherten, wilde zwijnen, reeën of het edelhert. Gedurende het hele jaar worden er edities van safari-joggen georganiseerd, waarbij ieder seizoen zijn specifieke ervaringen meebrengt. Dat wordt een walk on the wild side dus. Vergeet je tropenhelm en afritsbare broek niet!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Top 5 Leuke-lente-dingen

De zon heeft nog niet haar volle sterkte bereikt, maar dat maakt Leuke dingen doen in de lente juist zo leuk!

Geef een boompje

Een origineel cadeau en groen tegelijk: een boom via de post versturen. Dat lukt nooit, zou je denken. Toch wel!

De perfecte barbecue

Oh Nederlandse barbecue, met je zwartgeblakerde worsten en sauzen uit plastic tubes. Dat kan een stuk lekkerder. En langzamer, vertelt Peter.

Soundtreks

Ga je rechtsaf, linksaf of toch rechtdoor? Jij kiest hoe je loopt, en dus waar het avontuur je heen leidt. Soundtrek maakt gave geluidstochten, interactieve dwaalverhalen en audio games in 3D.