Little Green Dress

Lang leve je miskoop

Geven en nemen

Het schijnt genetisch bepaald te zijn dat je als vrouw, ok, ook als modebewuste man, per jaar minstens tien kilo kleren verzameld. Van elk item weet je ongetwijfeld nog precies hoe bevredigend het was toen je het bij de kassa afrekende. Maar tenzij je het leuk vindt om jezelf twee keer per dag te verkleden, is de kans groot dat veel kleding in je kast belandt, om er nooit meer uit te komen. Not goed!

Daarom: neem je kledingberg mee naar een ruilfeest van Little Green Dress. Hier vind je geheid iets leuks en maak je anderen blij met jouw toffe, maar overbodige items. En we hebben het net even voorgelegd aan je portemonnee, die vindt dit ook een goed plan. Veel plezier!

Contactgegevens

Kijk voor de eerstvolgende
Little Green Dress op de website

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Persoonlijke chocoladereep

Online je eigen chocoladereep maken met keuze uit bijna 100 verschillende ingrediënten. Nu nog kiezen of je 'm cadeau doet of naar jezelf opstuurt..

Nu even niet!

Dus… wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Er is altijd iemand die het niet kan laten om het je te vragen. Het liefst zak je natuurlijk ter plekke door de grond, maar toch stamel je voorzichtig: ‘Eh minder snoepen, meer sporten en meer leuke dingen doen.’

De romantiek in huis halen

Als interieur-stylist weet Jooske heus wel hoe je het thuis een beetje romantisch maakt. Dus kom maar op met die tips, Jooske!

Leuke app: Shop & Drop

Je kent het wel: de oud papier-bak puilt uit en er wacht nog een heel krat met oud glas op je om naar de glasbak gebracht te worden. Maar waar moet je zijn om het in te leveren?