Little Green Dress

Lang leve je miskoop

Geven en nemen

Het schijnt genetisch bepaald te zijn dat je als vrouw, ok, ook als modebewuste man, per jaar minstens tien kilo kleren verzameld. Van elk item weet je ongetwijfeld nog precies hoe bevredigend het was toen je het bij de kassa afrekende. Maar tenzij je het leuk vindt om jezelf twee keer per dag te verkleden, is de kans groot dat veel kleding in je kast belandt, om er nooit meer uit te komen. Not goed!

Daarom: neem je kledingberg mee naar een ruilfeest van Little Green Dress. Hier vind je geheid iets leuks en maak je anderen blij met jouw toffe, maar overbodige items. En we hebben het net even voorgelegd aan je portemonnee, die vindt dit ook een goed plan. Veel plezier!

Contactgegevens

Kijk voor de eerstvolgende
Little Green Dress op de website

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leer cocktails maken van een pro

Wanneer je trek krijgt in cocktails weet je dat het hoogtepunt van de avond niet ver weg is.

Breek de sleur

Eindigt dat avondje quality time met je lover negen van de tien keer op de bank met een film? Dan wordt ’t tijd voor wat actie. Met deze tip doorbreek je de sleur. 

Lekker thuis

Leuk Mens Natascha woont en werkt in haar drijvende huis.

Koffiedik kijken

Wil je weten wat er voor jou in de sterren staat geschreven? Of, in dit geval, in de koffie? Marieke Warmelink kan koffiedik kijken, een eeuwenoude traditie in landen als Turkije.