Waar vind je een leuke lover?

Even de drempel over

En een ticket naar Londen boeken

Een date opdoen op internet? Hopeloos achterhaald! Wie op zoek is naar een puike wederpartij doet dat tegenwoordig gewoon weer ouderwets in het uitgaansleven. Anna Nikbakht Nooshin legt het even uit.

“Ik denk dat je standaard clubs het beste kan vermijden, omdat je hier niet zo heel snel de juiste partner zult tegenkomen. Zelf vind ik het heel leuk om concerten af te gaan, dus een goed idee is om meer shows te bezoeken. Onlangs heb ik in de Yellow Lounge in Londen hele leuke mensen ontmoet. Juist omdat je dan naar een jazz concert gaat en mensen hier ook alleen naartoe komen, is de drempel lager om in gesprek te raken.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Chocola maken met liefde

Bij ChocoBreak in Nijmegen wordt de lekkerste én misschien wel meest eerlijke chocola gemaakt van ons landje.

Burlesque workshop

Dames, zijn jullie ook altijd zo jaloers op de sexy moves van Marilyn Monroe? Spijker dan je dansroutine eens bij en wel op broeierige en verleidelijke wijze, kortom: op z’n Burlesques. 

De Leukste dag van Esmay

Stel je een dag voor waarop je mag doen wat je maar wilt, met zoveel geld als je maar wilt. Hoe vul je die in? Leuk Mens Esmay zou het wel weten.

Italiaanse sferen

Iedereen denkt wel eens met heimwee terug naar een plek waar het ooit heel fijn was. Zo denkt Bas vaak terug aan een restaurantje in Italië, waar de sfeer écht authentiek is.