Waar vind je een leuke lover?

Even de drempel over

En een ticket naar Londen boeken

Een date opdoen op internet? Hopeloos achterhaald! Wie op zoek is naar een puike wederpartij doet dat tegenwoordig gewoon weer ouderwets in het uitgaansleven. Anna Nikbakht Nooshin legt het even uit.

“Ik denk dat je standaard clubs het beste kan vermijden, omdat je hier niet zo heel snel de juiste partner zult tegenkomen. Zelf vind ik het heel leuk om concerten af te gaan, dus een goed idee is om meer shows te bezoeken. Onlangs heb ik in de Yellow Lounge in Londen hele leuke mensen ontmoet. Juist omdat je dan naar een jazz concert gaat en mensen hier ook alleen naartoe komen, is de drempel lager om in gesprek te raken.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Meest romantische uitzicht van Nederland

Voor een bijzondere zonsondergang hoef je James niet wakker te maken. Hij is gek op een veel exclusiever soort uitzicht.

Tips tegen podiumvrees

Hoe ga je met je zenuwen om vlak voor een optreden? We vroegen aan Yzabel of ze nog goeie tips heeft voor podiumvrees, hoe kan je hier het beste mee omgaan?

Twenty Third Bar

Hier nip je geheel in stijl van de beste margarita’s, voortreffelijke champagne en complexe wijnen.

Valentijn, ehm nee.

Roze bloemetjes en rode hartjes. Getsie! Overdreven gedoe, Valentijnsdag. Misschien ben je gewoon even niet verliefd, niet opzoek of vier je al 365 dagen in het jaar Valentijn… Gelukkig hebben wij de tip: vandaag trek jij namelijk lekker demonstratief je coolste outfit aan! Met coolste bedoelen wij een Onesie. Een wat? Een wansie, zo spreek je het uit. Maar check vooral even de foto hiernaast.