Leukigheidjes.nl

Het perfecte cadeautje

Zonder slopende strooptocht

De horror die winkelen heet: zeurende voetzolen, een schamele opbrengst en een kudde krijsende kinderen in je kielzog. Nee, áls er dan een cadeautje moet komen dan bestellen we dat liever online. Op leukigheidjes.nl bijvoorbeeld. Want dat staat dus bomvol leukigheidjes.

Kekke kettinkjes, olijke uilen, glitterende Iphone-hoesjes en knotsgezellige theepotten; op leukigheidjes.nl vind je altijd het geschikt presentje voor een jarige job, een geslaagde dochter of een snotterend patientje. Leuker kunnen we cadeautjes kopen niet maken, maar makkelijker wel!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eerst nog een verhaaltje

Jan Wicher is een échte verhalenverteller. Je hebt maar mazzel met zo’n papa. We vroegen hem wat nou de allerbeste kinder- verhalen en/of boeken zijn, wat is het geheim tot dromenland? 

Spelletjes en puzzelen

Bij speelgoedwinkel Imaginarium verkoopt Leuk Mens Niels Hötte een boel Leuke spelletjes. Leuk voor kids, maar stiekem ook voor papa’s en mama’s!

Schieten in het donker

Leuk he, lasergamen? Maar het wordt nóg leuker als je het in de allergrootste lasergame arena van Europa doet.

Een zakje vol schatjes

Wat doe je met alle kleine frutseltjes en kleine pareltjes die je overal en nergens tegenkomt? Bundelen in een fijn zakje en cadeau geven dacht Allround styliste en schatzoeker Nina Nijland. Deze lieflijke schatjes lenen zich perfect als een cadeautje voor iemand die je lief vindt of gewoon als cadeautje voor jezelf. Je weet namelijk nooit wat er precies in zit!