Leukigheidjes.nl

Het perfecte cadeautje

Zonder slopende strooptocht

De horror die winkelen heet: zeurende voetzolen, een schamele opbrengst en een kudde krijsende kinderen in je kielzog. Nee, áls er dan een cadeautje moet komen dan bestellen we dat liever online. Op leukigheidjes.nl bijvoorbeeld. Want dat staat dus bomvol leukigheidjes.

Kekke kettinkjes, olijke uilen, glitterende Iphone-hoesjes en knotsgezellige theepotten; op leukigheidjes.nl vind je altijd het geschikt presentje voor een jarige job, een geslaagde dochter of een snotterend patientje. Leuker kunnen we cadeautjes kopen niet maken, maar makkelijker wel!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De aller-aller-allerlekkerste gebakjes

Opgepast! Lees deze tip niet als je honger hebt of op dieet bent.

Samen met je kind televisie kijken

Op haar blog CITYMOM.nl tipt Bettina de leukste dingen voor moeders in de stad. Maar soms, als je gewoon even lekker binnen wil blijven, vindt ze het ook heerlijk om voor de tv te zitten en een serie of film te kijken. Samen met haar dochter, natuurlijk. 

Favoriete vakanties

Hayo gaat graag naar een plek die hij al kent. Dan hoef je geen moeite te doen om de plek te ontdekken, maar kun je juist lekker ontspannen. Je moet je wél goed kunnen vermaken volgens Hayo!

Later als ik groot ben

Je hebt weleens van die momenten dat je het echt effe niet meer weet. Existentiële vragen schieten door je hoofd… Waar ga ik heen? Wie ben ik? Wat is de zin van mijn leven? Kortom: WTF should I do with my life?