High van muziek

Bij Plastic People in Londen

Soundsystem 2.0

Waar sommige mensen drugs nodig hebben voor een setje spacen, daar is voor Vincent muziek al genoeg. Op welke plek ter wereld (waar wij ook mogen komen?) kan hij helemaal opgaan in de muziek? En naar wie luistert jij het liefst als hij zin heeft in een potje natural highs?

“In Londen heb je Plastic People, een kleine erg donkere club met een ongekend soundsystem. Hier draait het absoluut niet om zien en gezien worden, maar totaal om de muziek. Ik kan in zo'n ruimte enorm wegspacen, enorme natural highs. Toevallig draaide er de laatste keer een Nederlander die ik hoog heb zitten: Icicle.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Speeltuin RavotAapia

Hier bij Leukedingendoen zijn we geen fan van grote overdekte speeltuinen. Alsof de natuur in de buurt niet genoeg leuks te bieden heeft. Toch klinkt deze tip van Hannelore wel erg leuk... 

Water uit een vlesje

Goed drinken is belangrijk. Helemaal als je actief bezig bent. Water is de beste én goedkoopste oplossing.

Vermeerwandeling

Ontdek alles van Johannes Vermeer tijdens een Vermeerwandeling in Delft. Zie bijvoorbeeld het bekende 'straat van Vermeer' in het echt.

Kamelen melken

Hoeveel bulten heeft een kameel ook alweer? Na een bezoekje aan de kamelenmelkerij vergeet je het waarschijnlijk nooit meer.