High van muziek

Bij Plastic People in Londen

Soundsystem 2.0

Waar sommige mensen drugs nodig hebben voor een setje spacen, daar is voor Vincent muziek al genoeg. Op welke plek ter wereld (waar wij ook mogen komen?) kan hij helemaal opgaan in de muziek? En naar wie luistert jij het liefst als hij zin heeft in een potje natural highs?

“In Londen heb je Plastic People, een kleine erg donkere club met een ongekend soundsystem. Hier draait het absoluut niet om zien en gezien worden, maar totaal om de muziek. Ik kan in zo'n ruimte enorm wegspacen, enorme natural highs. Toevallig draaide er de laatste keer een Nederlander die ik hoog heb zitten: Icicle.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sterrenwacht voor de kleintjes

Denk dat een bezoek aan de sterrenwacht te ingewikkeld is voor kleine kinderen?

Eten op straat

Vooruitlopen op allerhande culinaire trends, daar is Nederland misschien niet zo goed in. Het importeren van allerlei lekkers en het integreren van smakelijke eetgewoontes, dat kunnen we wel weer heel goed. Welke nog onbekende culinaire trend zou Marjan Ippel hier met open armen ontvangen?

Top 3 Leuke dingen in een duikpak

Geraldine in een duikpak is natuurlijk al superleuk. Maar we leggen de lat hoog. Geraldine is into duiken is ze vertelt je wat je echt moet proberen als je toevallig in een wetsuit met een fles zuurstof op je rug belandt...

Romkommaardoor!

Tromgeroffel… Wat zijn de drie beste romantische komedies ooit? Aranka pakt graag een doos tissues bij deze films.