Cafés met de beste muziek

Beats bij je steak

En funk bij je frieten

Dat muziek een goede sfeermaker is, daar valt niet over te twisten. Maar op welke plekken moet je nu echt zijn voor de ultieme combi van muziek en gezelligheid? Vincent heeft maar één criterium…

“Dat zijn natuurlijk de zaken die 22tracks opzetten ;) Ik weet dat ze dat bijvoorbeeld bij Studio/K, café Kostverloren en De Duivel met regelmaat doen. Dat zijn dan onder andere de funk-, beats-, relax- en hiphoplijsten. De Burgermeester gooit er ook vaak nog wel wat hiphopclassics tegenaan. Vaak blijft muziek echter een onderbelicht punt, het wordt nog steeds door veel zaken onderschat. Muziek bepaalt de sfeer voor mij volledig. Enorm veel café’s draaien op iPhones van hun barpersoneel. Dit komt ook omdat ze weinig goede alternatieven hebben. Wie weet gaan we met 22tracks dit jaar nog wel actief naar de horeca toe.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

IJskoud de lekkerste

Roberto Gelato maakt al jaren ijs en een beetje experimenteren schuwt hij daarbij niet. Hij weet dus precies wat scoort. Welke smaken doen het goed, welke minder? En wat is zijn eigen favoriete ijsje?

Braziliaans smullen

Wanneer je aan Zuid-Amerika denkt, denk je al gauw aan kleurrijk voedsel, aparte receptjes maar ook aan héél veel vlees.

Week van de liefde

Wij roepen de week uit tot ‘De week van de liefde’ met op 14 februari Valentijnsdag. Neem dus snel even een kijkje in de (Liefdes) agenda.
De redactie van Leukedingendoen heeft de meest romantische culturele, familie, actieve, culinaire, romantische en thuis dingen even voor je op een rijtje gezet.

DoorMeal

Ja ja, gezond eten is goed. Weten we allemaal, maar soms heb je het gewoon zó druk dat je even geen tijd hebt om verse groenten te scoren.