Cafés met de beste muziek

Beats bij je steak

En funk bij je frieten

Dat muziek een goede sfeermaker is, daar valt niet over te twisten. Maar op welke plekken moet je nu echt zijn voor de ultieme combi van muziek en gezelligheid? Vincent heeft maar één criterium…

“Dat zijn natuurlijk de zaken die 22tracks opzetten ;) Ik weet dat ze dat bijvoorbeeld bij Studio/K, café Kostverloren en De Duivel met regelmaat doen. Dat zijn dan onder andere de funk-, beats-, relax- en hiphoplijsten. De Burgermeester gooit er ook vaak nog wel wat hiphopclassics tegenaan. Vaak blijft muziek echter een onderbelicht punt, het wordt nog steeds door veel zaken onderschat. Muziek bepaalt de sfeer voor mij volledig. Enorm veel café’s draaien op iPhones van hun barpersoneel. Dit komt ook omdat ze weinig goede alternatieven hebben. Wie weet gaan we met 22tracks dit jaar nog wel actief naar de horeca toe.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste verhaaltjes-voor-het-slapen-gaan

Vandaag even niet de deur uit maar lekker op tijd naar bed? Lees dan verder om erachter te komen wat de favoriete kinderverhaaltjes en liedjes zijn van Regina en haar dochter Bardot.

Dineren in een luchtballon

Hoog in de lucht genieten van een etenje verzorgd door meesterkok Angélique Smeinck. In de CuliAir luchtballon geniet je van deze voortreffelijke vlucht.

DopHert Traiteur

Vegan en vegetarisch eten is niet meer weg te denken uit ons moderne, steeds bewustere bestaan. Helaas kampt hip Holland nog steeds met een groot gebrek aan… een vegan traiteur. Niet getreurd; hij is in de maak, die ultieme plek voor plantaardig comfort food. En hij zal DopHert Traiteur gaan heten: de beste plek voor jouw lekkerste plantaardige broodjes en take-away maaltijden plus de fijnste vegan goodies.

Verstuur je eigen STANG

Af en toe moet je mensen gewoon een saai berichtje sturen. Je moet iemand ergens aan helpen herinneren, hebt een vraag of ander dagelijks dingetje.