Cafés met de beste muziek

Beats bij je steak

En funk bij je frieten

Dat muziek een goede sfeermaker is, daar valt niet over te twisten. Maar op welke plekken moet je nu echt zijn voor de ultieme combi van muziek en gezelligheid? Vincent heeft maar één criterium…

“Dat zijn natuurlijk de zaken die 22tracks opzetten ;) Ik weet dat ze dat bijvoorbeeld bij Studio/K, café Kostverloren en De Duivel met regelmaat doen. Dat zijn dan onder andere de funk-, beats-, relax- en hiphoplijsten. De Burgermeester gooit er ook vaak nog wel wat hiphopclassics tegenaan. Vaak blijft muziek echter een onderbelicht punt, het wordt nog steeds door veel zaken onderschat. Muziek bepaalt de sfeer voor mij volledig. Enorm veel café’s draaien op iPhones van hun barpersoneel. Dit komt ook omdat ze weinig goede alternatieven hebben. Wie weet gaan we met 22tracks dit jaar nog wel actief naar de horeca toe.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop Action Painting

Haal de Karel Appel in je naar boven en volg een workshop Action Painting. Tijdens deze workshop kun je heerlijk smijten, kliederen en kladden met verf.

Stadswandeling met een Hagenaar

Den Haag leren kennen door de ogen van een Hagenaar. Ga gratis op stap met een Den Haag Greeter die je alle mooie plekken van de stad laat zien.

Pannenkoeken van Oma

Voor Nationale Pannenkoekendag gingen wij op zoek naar het lekkerste pannenkoekenrecept dat we kennen. Dit is het recept van de pannenkoeken van de oma van Maxime, stagiaire bij Leukedingendoen.

Elke dag thuis koken

Je zou het bijna vergeten, maar om je schatje in te pakken hoef je echt niet altijd uit te pakken. Volgens James zijn vrouwen gek op mannen die elke dag koken. Bijkomend voordeel: het stilt je jagersinstict.