Paardentaal leren

Paard als spiegel

Bewustwording van je lichaamstaal

Paarden weten meer dan je denkt, stellen de coaches van Buitengewoon. (En Ankie van Grunsven zal dit waarschijnlijk beamen.) Daarom kun je bij Buitengewoon nu een coaching traject doorlopen waarbij jou een pittige spiegel wordt voorgehouden door een heus paardenbeest.

Klinkt dit een beetje ongewoon? Natuurlijk, maar het werkt volgens Buitengewoon niettemin wél: jouw onzekerheid, je ongeduld of je overactieve aard worden allemaal gespiegeld door het paard. Daardoor word je jezelf bewust van dingen en kun je ze eventueel corrigeren. Het resultaat is dat je gedachten, gevoelens en gedrag weer met elkaar in balans komen. Ehm… Ervaren is geloven, zullen we maar zeggen!

Website

Buitengewoon

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wandelen op Ameland

Een momentje voor jezelf: iedereen vult dat op zijn eigen manier in. Eric gaat graag even een frisse neus halen op het strand van Ameland. 

Fiets door de savanne van de Veluwe

Een rondje fietsen samen met je geliefde. Dat kan in de zomer, maar ook in de winter! Extra romantisch doe je dat in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Wie weet spotten jullie tijdens het ommetje fietsen zelfs edelherten, wilde zwijnen, dassen, vossen, en/of mouflons! Dat maakt je date nog nét een stukje spannender.

Daklozen-praat

Behalve dat je ze misschien af en toe wat geld geeft, kom je waarschijnlijk weinig in aanraking met daklozen. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar hun levensverhaal?

Werken in de stilte van de natuur

Dan ben je bij Seats4Silence aan het juiste adres. Hier kun je een werkplek in een groene omgeving huren. Hierbij kun je deken aan een prachtig Tuinenpark in Utrecht, een kantoorkaravaan in Amsterdam of een Landgoed in Den Bosch.