Paardentaal leren

Paard als spiegel

Bewustwording van je lichaamstaal

Paarden weten meer dan je denkt, stellen de coaches van Buitengewoon. (En Ankie van Grunsven zal dit waarschijnlijk beamen.) Daarom kun je bij Buitengewoon nu een coaching traject doorlopen waarbij jou een pittige spiegel wordt voorgehouden door een heus paardenbeest.

Klinkt dit een beetje ongewoon? Natuurlijk, maar het werkt volgens Buitengewoon niettemin wél: jouw onzekerheid, je ongeduld of je overactieve aard worden allemaal gespiegeld door het paard. Daardoor word je jezelf bewust van dingen en kun je ze eventueel corrigeren. Het resultaat is dat je gedachten, gevoelens en gedrag weer met elkaar in balans komen. Ehm… Ervaren is geloven, zullen we maar zeggen!

Website

Buitengewoon

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op naar het klimbos

Kinderen bársten van de energie en in het Klimbos kunnen ze zich even goed uitleven. 

Top 3 ultieme kindervakanties

Dit zijn 3 geweldige kindervakantiebestemmingen. En de prijs valt ook nog eens mee. 

Kippig in Utrecht

Oké, op de menulijst van de snackbar staat ook weleens een verdwaalde halve kip. Maar of die kip nou écht een fijn leven heeft gehad? 

Zo ga je lekker sporten

Om fit te blijven naast alle feestjes is Poopycat-CEO Thomas Vles veel aan het kickboksen. We vroegen hem wanneer hij hiermee is begonnen en wat hij uit de sport haalt. En wat zou hij ons zou aanraden…“Ik ben met kickboksen begonnen toen ik 18 was, maar ik kon toen niet het geduld opbrengen om wedstrijden te doen.